Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Fecioara Februarie 2014

Fecioara

Ai incredere!
Tendinta principala a vietii de dragoste in luna februarie va fi spre bine. In cazul in care lucrurile vor degenera, atat tu, cat si partenerul veti fi capabil sa gasiti solutii astfel incat sa mentineti cursul drept al vietii sentimentale. Ambii veti avea un entuziasm romantic si o dorinta carnala de nerefuzat. Vei avea foarte mare incredere in tine si vei face in asa fel incat sa iti indeplinesti toate dorintele pe care le vei avea pe plan sentimental. Ultima decada a lunii va fi cea mai favorabila si va gazdui un eveniment foarte fericit.
Luna februarie s-ar putea sa nu fie chiar atat de eficienta cum te asteptai, din punct de vedere profesional. Va trebui sa fii mult mai exigenta si vei avea mult mai mult de muncit pentru a-ti putea indeplini toate sarcinile. Vei avea nevoie de foarte multa rabdare, deoarece s-ar putea sa ai de a face cu intarzieri, complicatii neasteptate sau cu probleme legate de comunicare, documente, acte, contracte, negocieri, etc.. Unele lucruri nu vor iesi bine din prima data si vor trebui sa fie reluate. In ciuda acestor dificultati, situatia financiara nu iti va fi afectata.
Perioada lunii februarie s-ar putea sa fie destul de tulburata, iar problemele de sanatate ar putea aparea in orice moment. Pentru a limita riscul de imbolnavire, ar trebui sa duci o viata foarte organizata, sa ai foarte mare grija de tine si sa te odihnesti cat de mult posibil. Incearca sa nu te expui la umiditate si la deseuri toxice.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.