Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Fecioara Aprilie 2016

Fecioara

Independenta

Nu se anunta lucruri stralucite pentru tine in luna aprilie, ba chiar vei avea parte de o perioada destul de anosta si grea. Nu ar trebui sa intelegi din aceasta ca ghinionul te va urma la tot pasul si ca vei experimenta un esect total in tot ceea ce vei face, ci ca astrele te vor solicita mai mult decat in mod normal si iti vor pune la incercare rezistenta si curajul. Vei fi nevoita sa depui eforturi mai mari, iar greutatile nu vor fi putine.
Pe plan financiar ar fi bine sa iti gestionezi resursele inca din primele zile ale lunii. Orice suma de bani pe care ai avea-o, incearca sa o treci pe o lista si astfel sa tii socoteala exacta a castigurilor si chetuielilor. Nu refuza ajutorul ce iti este oferit de colegii de munca din dorinta de a-ti afirma independenta, deoarece la final tu esti singura care va avea de pierdut. Neatentia te poate costa scump, mai ales acum, cand nu ai timp suficient pentru a trece de doua ori peste aceeasi problema.
Influenta lui Venus pe plan sentimental nu va fi tocmai constructiva, insa exista si o parte buna in aceasta miscare, deoarece toata superficialitatea si falsitatea vor disparea.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.