Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Fecioara Aprilie 2019

Fecioara

Dinamism

Poate ca in aceasta luna ti se va parea ca lucrurile nu se leaga asa cum te-ai fi asteptat si vor aparea schimbari neprevazute, insa rezultatul final va fi mai bun decat sperai. Mercur iti va ghida pasii si te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. Daca intr-un anumit moment te regasesti intr-o stare de confuzie cat de mica, nu dispera si nu te stresa. Incearca sa gandesti limpede si sa iei cea mai buna decizie de moment. Nu va trebui sa faci schimbari majore in viata ta, ci doar sa ajustezi lucrurile care simti ca nu merg. Ti se ofera libertate deplina la locul de munca, asa ca poti lua singura hotararile pe care le consideri corecte. Totusi, daca apar greseli, fii constienta de faptul ca nu mai poti da vina pe nimeni.

Prima parte a lunii va fi cea mai dificila. Va trebui sa depui efort in sfera profesionala, dar fa-o inteligent. Nu lasa planul profesional sa vina inaintea celui sentimental. Gasirea echilibrului va fi in sine una dintre provocarile acestei luni. Planul material iti este favorizat, deci incercarile tale de a duce la bun sfarsit proiectele aflate in derulare vor fi rasplatite.

Finalul lunii este de departe mult mai linistit decat pana in acel moment. Chiar daca te-ai obisnuit sa stai in stare de alerta in primele doua saptamani, acum totul se va linisti usor. Totusi, vei avea de luat decizii importante pentru tine.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.