Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Gemeni Februarie 2014

Gemeni

Ai rabdare!
Chiar daca din cand in cand vor aparea cateva neintelegeri, in general, viata de cuplu va fi stabila in aceasta luna. Tu si partenerul tau veti avea preocupari destul de practice, cel mai probabil legate de bani, tranzactii, respunsabilitati etc.. Veti sti cum sa va ajutati reciproc in treburile de zi cu zi. Mai mult decat atat, va veti sprijini foarte mult unul pe celalalt, atunci cand va veni vorba de cariera sau de aspiratii in ceea ce priveste statutul social. In rest, atmosfera va fi foarte calda, condimentata cu emotii puternice in clipe foarte romantice.
Dezvoltarea profesionala va ramane destul de complicata in aceasta luna. Va trebui in continuare sa investesti in viitor. Vei fi putin dezamagita din cauza faptului ca rezultatele muncii tale de pana acum inca nu vor aparea. Vei fi nevoita sa ai rabdare si tenacitate si va trebui sa intelegi ca succesul nu poate sa apara peste noapte si ca acesta se supune de asemenea unor norme sociale care trebuie respectate. Intre timp, ar trebui sa mai lucrezi la imaginea ta profesionala. Ti-ar prinde bine niste colaborari cu anumite institurii specializate, mai ales cu cele universitare. Publicarea unei rubrici in anumite reviste culturale te-ar putea ajuta foarte mult.
In ceea ce priveste sanatatea, ar trebui sa fii foarte prudenta, deoarece problemele ar putea aparea in orice moment. Nu iti vei putea permite sa fii neglijenta si sa faci excese, doarece acestea te-ar putea costa foarte mult. Nu va fi momentul potrivit pentru a-ti asuma riscuri!

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.