Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Gemeni Aprilie 2016

Gemeni

Revelatie

Luna aprilie va fi caracterizata de o serie de dezamagiri in ceea ce te priveste. Liderul astral al Gemenilor, Mercur, isi va schimba „obiceiurile" si te va trada atunci cand iti va fi lumea mai draga. Cu toate acestea, vei resimti si o perioada de inflorire, multumita lui Saturn, care iti va oferi vitalitate si energie. Este foarte important sa fii cu ochii in patru oricunde te-ai afla si sa nu lasi sub nicio forma garda jos. Nu este exclus ca in aceasta luna sa descoperi o noua latura a celor pe care credeai ca ii cunosti mai bine decat pe tine insati.
Pe plan profesional ar fi indicat sa incerci lucruri noi, sa apelezi la solutii inovative si sa privesti totul dintr-o noua perspectiva. Ai curajul de a prelua initiativa atunci cand simti ca lucrurile nu merg in directia potrivita si nu te teme de ceea ce vor spune altii!
Pe plan sentimental, mentinerea unei atmosfere linistite te-ar putea ajuta sa te concentrezi mai bine in alte directii, insa acest lucru nu va fi intotdeauna posibil. Nu te vei simti mandra de unele decizii pe care le-ai luat, iar mustrarile de constiinta te pot deprima usor daca nu admiti ca ar trebui sa fii mai blanda cu tine insati.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.