Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Gemeni Aprilie 2019

Gemeni

Interactiune

In luna aprilie nu trebuie sa te pierzi din cauza freneziei care se desfasoara in jurul tau. Ceres adopta un traiect interesant, activand zodia Gemenilor. Luna este de asemenea de partea ta si se remarca printr-o pozitie dominanta pe cerul astral. Acest lucru iti garanteaza pacea emotionala pe aproape tot parcursul urmatoarelor saptamani, dar nu iti scoate din cale micile probleme, pe care va trebui in continuare sa le eviti sau sa le rezolvi. Nu te grabi sa sari etapele, ci straduieste-te sa faci totul pas cu pas, intrucat ai sanse mai mari sa nu ratezi detalii importante astfel.

In prima parte a lunii emani senzualitate si te simti mai bine ca niciodata in propriul tau corp, asa ca te porti ca atare. Viata ta sentimentala este intr-o continua dezvoltare, iar pe plan amoros ai numai de castigat. Daca esti singura, poti fi singura ca acest lucru se va schimba in saptamanile ce urmeaza.  

In a doua parte a lunii trebuie sa stii ca nu iti va fi usor sa duci pe nimeni cu vorba, asa ca trebuie sa mizezi pe fapte concrete. Partea buna este ca toate conflictele vor ramane in trecut, sau se vor stinge inainte de a lua amploare. Daca ti-ai propus sa iti schimbi locul de munca, ori sa incepi o afacere, se anunta o perioada ce aduce succes Gemenilor aventurosi si plini de speranta.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.