Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Leu Iulie 2014

Leu

Schimbari bruste 

Se anunta o perioada plina de schimbari pe toate planurile! Simti o nevoie acuta de a te reinventa, de a urma un alt drum din punct de vedere profesional si de a rupe legaturile cu acele persoane care nu-ti permit sa evoluezi pe niciun plan. Relatiile care de ceva vreme au incetat sa mai functioneze dupa bunul plac al leului, se sfarsesc fara niciun strop de remuscare sau parere de rau. Majoritatea nativelor acestui semn simt nevoie de a rupe fara ezitare colaborarile profesionale care nu le mai aduc niciun beneficiu spiritual, pentru a initia proiecte personale.

Din punct de vedere sentimental, Jupiter care pe 16 iulie paraseste semnul racului pentru a-si face o intrare spectaculoasa in semnul leului, aduce leilor satisfactii amoroase. Nu refuza evenimentele sociale, iesirile cu prietenii sau diverse activitati colective intrucat nu este exclus ca leii inca aflati in cautarea sufletului pereche, sa-si gaseasca jumatatea in cercul de prieten caruia li se alatura persoane noi si interesante.

Sanatatea nu e o problema, desi n-ar strica sa acorzi mai mult timp odihnei si sportului in aer liber. Daca in prima jumatate a lunii, esti intr-o forma de zile mari, spre sfarsitul acestei perioade oboseala incepe sa-si faca simtita prezenta. Te simti slabita, asa ca esti sfatuita sa te relaxezi si sa eviti suprasolicitarea.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.