Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Leu Aprilie 2016

Leu

Piedici

In aceasta luna nu vei trece prin prea multe situatii negative care ar putea sa isi lase o amprenta asupra ta. Daca vei avea parte de probleme, trebuie sa stii ca acestea apar datorita lui Mercur, planeta care va incerca sa iti puna piedici cu fiecare ocazie. Oricat de increzatoare ai fi in tot ceea ce iti propui sa faci, nu strica sa iti pazesti spatele de pericolele ce te pot lua prin surprindere.
Pe plan profesional vei primi oportunitati pe care le asteptai de mult timp, dar totodata vei descoperi si in tine insati atuuri pe care pana in prezent nu le-ai mai dezvaluit nimanui. Vei reusi sa elimini o mare parte din factorii negativi care te-au impiedicat in trecut sa iti desfasori activitatea in mod normal, asa ca totul va decurge mult mai usor de acum incolo. Poti considera luna aprilie drept o luna a schimbarilor, chiar daca acestea vor fi facute intr-o directie buna sau nu.
Pe plan sentimental, Marte te va favoriza si te va scuti de probleme notabile. Trebuie doar sa ai incredere in cei dragi si totul va fi bine.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.