Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Leu Aprilie 2019

Leu

Imbunatatiri

Luna aprilie vine cu elementele de noutate de care ai mai mare nevoie, iar astrele iti vor ghida pasii atunci cand vei fi pusa in fata schimbarilor. Este momentul potrivit sa investesti in cultivarea personala, intrucat timpul iti este favorabil, iar Pluto lucreaza in favoarea ta. De asemenea, planul financiar iti este bine aspectat si este posibil sa ai sansa sa schimbi ceva intr-o directie buna. Este posibil sa iti iasa in cale si oportunitati pe care nu le-ai prevazut, asa ca tine-ti garda sus. Timpul poate deveni cea mai importanta arma a ta, intrucat vei reusi sa fii mereu inaintea celor cu care te vei afla in competitie. Puterea convingerii este de asemenea un atuu, intrucat te vei confrunta cu multe situatii in care vei fi nevoita sa apelezi la cele mai bune idei ale tale pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Cel mai important lucru la care trebuie sa ai grija este sfera sentimentala. Petrece timp cu cei dragi tie si asigura-te ca nu neglijezi nevoile persoanelor din familia ta. Este posibil sa fie nevoie sa mediezi un conflict in acest cadru, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si intelegere.

Finalul lunii iti poate aduce rodul muncii tale, rezultat al deciziilor pe care le-ai luat pe parcursul lunii. Nu lua castigul drept o sansa de a nu-ti mai pasa de nimic, ba contra, ai grija de tine si conserva avantajul pentru luna care vine. Daca poti, rezerva-ti timp pentru a te odihni si a te reface in totalitate.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.