Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Pesti Februarie 2014

Pesti

Perioada dificila
In februarie, vei incepe o perioada dificila si ambigua in ceea ce priveste viata sentimentala. Vor aparea multe momente grele. Partenerul ar putea sa inceapa un comportament ciudat si multe dificultati privitoare la sanatate si cariera. Chiar daca vei incerca din rasputeri sa ii oferi ajutorul si sa-I fi aproape, acesta va refuza, fapt ce te va face sa fii din ce in ce mai confuza. In plus, aceasta luna va fi plina de dezamagiri, mai ales in urma aflarii unor vesti foarte neplacute.
Nici pe planul profesional lucrurile nu vor sta chiar bine. Noile tale initiative nu vor avea prea mare succes. Abia in ultimile zile ale lunii te vei putea manifesta liber, cu sanse reale de a reusi. Pana atunci, te vei chinui destul de mult. Eficienta iti va fi scazuta, nu vei gasi nici un fel de placere in ceea ce vei avea de facut si nimeni nu iti va recunoaste efortul pe care il vei depune. Mai mult decat atat, vor aparea destul de multe inconveniente legate de comunicare, acte, documente, etc.. Toate acestea puse cap la cap it vor afecta destul de mult situatia financiara.
In schimb, februarie va fi cea mai favorabila perioada pentru sanatate, mai ales in primele doua decade. Rezistenta organismului se va afla intr-o continua crestere, iar aceasta se va datora alimentatiei sanatoase pe care o vei avea si modalitatii in care iti vei organiza timpul. In plus, vei reusi sa te odihnesti ori de cate ori va fi nevoie si vei fi foarte atenta la acest aspect.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.