Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Pesti Aprilie 2019

Pesti

Incertitudine

Luna aprilie va aduce pentru reprezentantii zodiei Pestilor multe momente fericite atat la serviciu, cat si in viata personala. Jupiter si Venus se vor afla in echilibru, asa ca multumita acestui aspect astral, nu te vei simti nevoita sa te imparti, ori sa fugi dintr-o parte in cealalta. Te vei simti confortabil sa impartasesti tot ceea ce se intampla in viata ta cu o anumita persoana si nu vei avea nicio retire in a-i spune absolut totul. Partea buna este ca poti intr-adevar sa iti pui increrea in prietenul respectiv, intrucat in caz contrar ar fi trebuit sa te abtii mai mult. Nu ar fi indicat sa faci lucruri doar pe jumatate, doar pentru ca te plictisesti pe parcurs, insa nu te poti abtine.

Inca de la inceputul lunii te asteapta schimbari importante, care ar putea fi asociate cu obtinerea unei promovari la locul de munca. Nu vei sarbatori in niciun fel aceasta reusita, insa in adancul sufletului tau te vei bucura foarte mult si vei lua totul ca pe un imbold pentru a face si mai mult pe termen lung.

Ultima parte a lunii poate fi o perioada de referinta pentru tine, intrucat vor incepe sa apara rezultatele deciziilor pe care le-ai luat in urma cu mult timp. In functie de acestea, vei adopta o anumita atitudine, fie potrivita pentru a merge mai departe, fie una descurajanta si de lamentare.  

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.