Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Rac Februarie 2014

Rac

Schimbari
Viata ta de dragoste va suferi niste schimbari majore, insa, spre surprinderea ta si in mod contrar asteptarilor tale, acestea vor face ca relatia sentimentala sa fie mult mai buna si mai satisfacatoare ca pana acum. Chiar daca ti se va parea ca totul merge prost, aceasta va fi doar o impresie formata involuntar dupa aparenta. In esenta, relatia dintre tine si partenerul tau va fi caracterizata de o dinamica neintalnita pana acum, care va face ca toate aspectele sa fie mult mai luminoase si mai pline de fericire. In plus, relatia va deveni mult mai serioasa, pe fondul unui comportament ludic si distractiv pentru voi.
Viata profesionala se va afla intr-o continua dezvoltare si va suferi multe modificari. In aceasta luna vei fi adepta muncii in echpa si vei gasi oameni care ti se vor alatura destul de usor. Venus poate stimula atat aparitia unor noi relatii pentru colaborare si pentru contracte, dar si reluarea altora mai vechi. Vei putea conta foarte mult pe creativitate si inspiratie pentru a-ti putea promova imaginea. Aceasta luna va reprezenta un moment favorabil pentru largirea orizontului si pentru studii superioare. Banii nu vor reprezenta o problema pentru tine.
In februarie, nu iti sunt prevazute probleme de sanatate. Singurele chestii care te-ar putea deranja ar fi unele stari de disconfort la nivel psihic, insa acestea vor fi foarte rare si minore. Cu toate acestea, nu uita sa te odihnesti atat cat iti cere organismul!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.