Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Sagetator Iulie 2014

Sagetator

Dificultati 

In cariera vei intampina multe dificultati in aceasta luna, vei fi implicata in conflicte si va trebui sa iti sustii cu demnitate si tarie parerea, desi este probabil sa fii ranita cateodata. Aceste divergente iti vor suscita partea agresiva si impulsiva, insa tu va trebui sa dai dovada de o capacitate extraordinara de a te tempera si de a-ti pastra calmul, pentru ca, in caz contrar, consecintele pot fi foarte neplacute. Cea mai buna strategie pe care o poti adopta pentru a trece cu bine de luna aceasta este sa te implici intr-un proiect solicitant, in cadrul careia este nevoie de o persoana energica, ferma si determinata si sa te tii departe de conflicte si situatii riscante. Spre sfarsitul lunii necazurile vor disparea, iar succesul iti va bate la usa!

Planeta Venus, care se afla in casa cuplului impreuna cu Mercur, te predispune la romantism, tandrete si armonie. Este o perioada propice rezolvarii anumitor conflicte, a finalizarii discutiilor neterminate sau de definitivarea anumitor planuri. De asemenea, prezenta lui Marte alaturi de Venus construieste premisele unei perioade plina de erotism si dragoste.

In ceea ce priveste sanatatea, nu esti intr-o forma excelenta in prima parte a lunii iulie. Ai nevoie de multa odihna si ti se recomanda sa nu te epuizezi. Riscul de imbolnavire si de accidente este foarte mare acum. In a doua parte a lunii, iti vei recupera puterea si optimismul

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.