Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Sagetator Martie 2019

Sagetator

Dezamagiri

Prima luna de primavara te incanta cu noi oportunitati, intrucat Eris adopta o pozitie astrala favorabila si ramane fidel zodiei Fecioara. Adaugand la acest aspect si pozitia favorabila a Lunii, se contureaza o situatie pozitiva in ceea ce priveste sfera relatiilor personale. In ansamblu, luna martie nu este o perioada foarte buna pentru a te concentra asupra planului financiar, intrucat iti lipsesc destul de multe avantaje importante. Daca te incapatanezi sa faci vreo investitie, nu ar trebui sa iti fie de mirare daca lucrurile evolueaza pe un fagas nedorit. Stabilindu-ti de la bun inceput obiectivele, ai mai multe sanse de a reusi, chiar daca pe parcurs circumstantele se schimba.

In prima parte a lunii ai senzatia ca toate simturile tale se acutizeaza, insa totul se datoreaza faptului ca acorzi mai mult interes detaliilor pe care poate in alt context le-ai fi considerat marunte si nedemne de luat in calcul. Inainte de a-ti pune baza intr-o persoana, incearca sa ii castigi increderea si sa afli intentiile pe care le are in legatura cu tine.

In a doua parte a lunii eforturile necesare vor fi mai mari, insa rezultatele nu se vor schimba. Acest lucru te-ar putea demoraliza putin, insa ar trebui sa mergi mai departe si sa nu te lasi doborata de micile dezamagiri.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.