Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Scorpion Februarie 2014

Scorpion

Ascensiune in dragoste
Viata ta de dragoste va cunoaste o ascensiune in luna februarie. Daca pan acum te-ai confruntat cu diferite probleme in relatia sentimentala, aceasta luna iti va oferi posibilitatea sa rezolvi toate intelegerile, sa inlaturi certurile si sa consolidezi legatura dintre tine si partener. Vei reusi, alaturi de iubit, sa pui toate detaliile cap la cap, sa analizezi cu atentie orice situatie si sa tragi la final concluzii importante referitoare la viitorul care se va anunta foarte fericit pentru voi. Implinirile vor aparea in viata sentimentala mai ales in a doua jumatate a acestei luni.
In ceea ce priveste viata profesionala, vei trece printr-o perioada foarte activa si destul de tensionata, iar din aceasta cauza, vei acumula o multime de stres profesional. Cererile vor fi mari si urgente, situatiile vor suferi transformari neasteptate, iar tie iti va fi foarte dificil sa-ti coordonezi eforturile, astfel incat sa ajungi la eficienta pe care ti-o doresti. Vor avea loc multe schimbari, insa acestea nu vor avea un aspect chiar pozitiv. Aspectul general al lunii va arata destul de urat, fara prea mari realizari, cu putine momente favorabile si cu beneficii de natura financiara destul de mici.
Va fi necesara foarte multa atenti atunci cand va veni vorba de tratarea afectiunilor curente si de protejarea organismului. Incearca sa lupti impotriva stresului si evita execsele. Ar fi bine sa iei niste vitamine, pentru a avea mai multa energie. In general, nu vei avea mari probleme de sanatate in aceasta luna.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.