Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Scorpion Aprilie 2019

Scorpion

Timp

In luna aprilie te afli sub influenta astrala lui Marte, care, din fericire, va adopta o pozitie favorabila. Ia in calcul oportunitatea de a-ti face noi cunostinte si nu trata cu superficialitate relatiile care vor lua nastere. Totodata, ne asteptam la o accentuare a energiei emise de Uranus, care in aceasta perioada va fi in conunctie cu Soarele. Prin urmare, te poti astepta la o atentie sporita din partea unor persoane de sex opus, care vor incerca sa te atraga prin orice mijloace. Daca te vei simti magulita sau agasata, tine doar de tine. La locul de munca ai o situatie destul de buna, asa ca ar trebui sa iti iasa din cap ideile de plecare, intrucat la momentul actual nu ai putea gasi o oferta mai buna.

In prima parte a lunii te vei simti cat se poate de norocoasa, pentru ca vei primi semnele de care aveai nevoie pentru a-ti da seama ca mergi pe drumul cel bun. Ai timp sa iti analizezi situatia si sa faci o simpla comparatie cu concurenta, pentru a fi sigura ca vii cu ceva inovator si nu te lasi influenta de de o tendinta comuna.

Spre finalul lunii vei avea la dispozitie mai mult timp pe care sa iti folosesti asa cum iti place. Daca vrei sa te relaxezi acesta va fi momentul potrivit, intrucat nu vei sta cu grija responsabilitatilor, iar telefonul nu va suna necontenit.  

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.