Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Scorpion Martie 2019

Scorpion

Presiuni

In luna martie iti vei concentra toata energia asupra rezolvarii problemelor actuale. Circumstantele vor fi favorabile, intrucat vorbim despre o pozitie favorabila alui Marte, care iti va permite sa iti cladesti ascensiunea pe succesele din trecut. Daca este de datoria ta sa iei deciziile la locul de munca, ar fi un moment bun pentru a reorienta sfera de interes sau pentru a face schimbari in privinta personalului. Adopta atitudinea potrivita pentru a parea convingatoare, chiar si atunci cand nici macar tu nu esti sigura pe tine. Presiunea va fi nelipsita, insa iti va prinde foarte bine, mai ales atunci cand nu te vei simti tocmai motivata.

In prima parte a lunii vei acumula cunostinte care iti vor fi benefice mai ales pe viitor, asa ca nu trebuie sa fii dezamagita daca nu le vei putea aplica in cel mai scurt timp. Un parteneriat de afaceri ar fi tocmai bun intr-un moment ca acesta, insa, din cauza prejudecatilor, ai tendinta de a te indeparta tocmai de cei cu care ai putea colabora cel mai bine.

Dupa jumatatea lunii, fii pregatita sa iti folosesti la maximum concentrarea si sa profiti de toate atuurile tale, intrucat este un moment bun pentru a-ti fi recunoscute ideile si meritele personale. Nu lua in mod serios toate comentariile care se vor face la adresa ta, chiar daca la prima vedere ti se vor parea rautacioase.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.