Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Taur Ianuarie 2011

Taur

Prospetime

Ai casa a 9 a frumos aspectata si, in a doua parte a lunii, poti spune ca ti-a picat norocul in cap. Cu putin ajutor din partea Soarelui, poti sa faci cam tot ce vrei in materie de studii si planuri de evolutie personala. Este posibil sa iti iei concediu in urma unei revelatii si sa ai nevoia de a medita mai mult la viitorul tau. Esti constructiva pe toate planurile.

La job te descurci foarte bine, insa nu ar strica sa ceri mai multa atentie. De fel, stii sa te impui cand ai ceva important de transmis. Insa, in aceasta perioada, probabil si datorita impactului emotional-spiritual pe care il are incarcatura planetara de pe casa a 9 a, parca nu ai chef sa te expui prea mult. Vei avea de pierdut, poate chiar ceva bani...

In dragoste si sanatate nu ai de ce sa te ingrijorezi. Ai destul optimism ca sa poti sa faci lucrurile sa mearga asa cum vrei tu, chiar si prin puterea gandului. Aceasta nevoie de a a intra in contact cu fiinta ta iti aduce numai de castigat. Mai ales daca esti singura si tanjesti dupa o mare iubire, poate chiar un suflet pereche.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.