Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Taur Februarie 2014

Taur

Impuls
In ceea ce priveste viata sentimentala, nu vor aparea noutati semnificative in luna februarie. In plus, s-ar putea chiar sa apara unele imbunatatiri, care vor aduce o data cu ele o pace sufleteasca foarte linistitoare. Imbunatatirile vor aparea in urma lucrului impreuna cu partenerul referitor la interesele profesionale comune. Prin aceasta modalitate veti reusi sa obtineti realizari benefice si sa relaxati relatia dintre voi. Chiar daca vor fi si cateva momente neplacute, veti avea rabdare si intelegere si le veti depasi cu intelepciune si umor.
Luna februarie va aduce un impuls ce te va face sa accelerezi pe plan profesional si sa fii mult mai eficienta. Vei avea foarte mari sanse de succes, iar majoritatea rezultatelor satisfacatoare vor aparea in urma colaborarilor culturale sau in urma activitatilor legate de studiu. Vor aparea de asemenea cateva neintelegeri sau intarzieri, legate in special de hartii, documente sau negocieri. Pentru depasirea acestora, o buna comunicare va fi esentiala. Te vor preocupa foarte mult in aceasta luna activitatile intelectuale, stiintifice si economice.
Indiferent de orice problema va aparea pe plan medical, oricat de minora ar fi aceasta, va trebui sa tratezi orice situatie cu multa seriozitate. Ar fi bine ca in februarie sa reiei anumite initiative medicale, sub indrumarea specialistilor. Iti este recomandat sa nu exagerezi si sa eviti pe cat posibil excesele si imprudenta.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.