Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Taur Aprilie 2016

Taur

Inspiratie de moment

Pentru tine, a doua luna a primaverii se va dovedi o perioada destul de placuta, fara a fi caracterizata, insa, de o stabilitate continua. Astfel, se poate spune ca totul va ajunge intr-un punct favorabil tie, chiar daca planul tau initial nu va fi respectat indeaproape. Vei avea parte de lucruri bune, dar si de momente mai neplacute, de vreme ce Luna iti va pazi spatele de orice pericol, iar Venus, pe de alta parte, va avea un impact negativ asupra ta. Majoritatea problemelor cu care te-ai putea confrunta, survin pur si simplu datorita firii tale aprige. Este necesar sa iti temperezi emotiile si sa iti controlezi impulsivitatea.
Pe plan profesional nu vei avea parte de neclaritati. Va fi suficient sa iti urmaresti intuitia, dar nu va strica nici sa asculti in stanga si in dreapta pentru a-ti forma o parere generala asupra unui fapt ce te intereseaza. Vei vedea ca o metoda ca la carte nu va functiona asa cum ti-ai dori, asa ca va trebui sa fii inspirata in orice moment, pentru a veni cu o idee surprinzatoare.
Pe plan sentimental se intrevad multe situatii problematice, asa ca nu vei avea timp sa te plictisesti. Important este sa treci peste orice cu zambetul pe buze si sa incerci sa te detasezi cat mai repede de orice necaz, daca nu vrei sa te alegi cu dureri de cap de la tensiunea resimtita.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.