Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Taur Aprilie 2019

Taur

Speranta

Sub influenta favorabila a planetelor, luna aprilie va fi una plina de experiente vii pentru reprezentantii zodiei Taurului, dar si de realizari in sfera relatiilor personale. Legaturile tale cu anumite persoane vin in prim plan, asa ca incerci sa te implici in orice discutie, sa gasesti subiecte comune si sa castigi increderea interlocutorului tau. Cu Venus in zodia ta, ti-ar fi imposibil sa nu ai parte de oportunitati reale, asa ca trebuie doar sa te interesezi in jurul tau. Abilitatea de a planifica in avans totul, dar si curajul de a merge mai departe indiferent de probleme te vor duce acolo unde iti doresti. La nevoie, ar trebui sa fii dispusa sa iti schimbi tacticile si sa incerci o abordare noua. Pastreaza-ti gandirea pozitiva si incearca sa gasesti in fiecare zi un motiv pentru a zambi.

Inca de la inceputul acestui interval te confrunti cu probleme din cauza propriei tale neatentii. Este posibil sa ratacesti lucruri importante, asa ca vei pierde mult timp incercand sa iti continui treburile si in absenta lor.

Spre finalul lunii te poti simti ca si cand toti ochii ar fi atinti asupra ta, asa ca ti se va parea destul de incomod sa iti desfasori activitatile de zi cu zi in voie. Trebuie sa treci peste impresiile tale, chiar si atunci cand sunt adevarate, intrucat doar astfel iti poti continua planurile odata incepute. Nu este un moment bun pentru a asculta sfaturile unor persoane neavizate.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.