Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Varsator Februarie 2014

Varsator

Momente glorioase
Relatia sentimentala va fi in centrul atentiei pe tot parcursul lunii februarie. Vei fi foarte fermecatoare si partenerul tau se va apropia foarte usor de tine. Viata ta sentimentala va fi destul de activa si in nici un caz nu vei duce dorul momentelor fericite. Singura greseala pe care ai putea sa o faci, astfel incat sa strici acest echilibru al vietii sentimentale, ar fi sa amesteci finantele cu lucrurile privitoare la departamentul dragostei. Ai mare grija!
In aceasta luna, vei avea o dorinta mare de evidentiere. Caracteristicile tale principale vor fi ambitia si capacitatea de effort. Sursa ta de energie va parea infinita. Iti vei atinge scopul, intrucat superiorii vor observa calitatile tale de lider si de bun organizator, capacitatea de a motiva pe cei din jurul tau si competentele profesionale de care vei da dovada. In acest mod, ti se vor deschide noi oportunitati, care te vor conduce catre o pozitie sociala consolidata. Multe dintre realizarile importante pe care le vei avea vor fi legate de proceduri intelectuale sau culturale. In aceasta luna, vei obtine multe venituri suplimentare, iar situatia ta financiara se va imbunatati intr-un timp foarte scurt.
Din punct de vedere medical, vei fi intr-o forma excelenta, plina de energie si vitalitate, mai ales in primele doua saptamani ale lunii. Situatia nu se va schimba nici in cealalta jumatate a lui februarie, insa va trebui sa ai putin mai mult grija. Chiar daca sursa de energie pare neterminabila, stii prea bine ca daca nu esti atenta, lucrurile se pot schimba in sens negativ!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.