Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Varsator Martie 2019

Varsator

Aliante

Luna martie va evolua intr-un mod placut pentru tine in sfera relatiilor sentimentale, mai ales daca ai senzatia ca ti-ai gasit jumatatea. Neptun este cel care ocupa o pozitie favorabila pentru zodia Varsatorului in perioada aceasta, asa ca poti deveni mult mai atenta si mai afectuoasa, fara a astepta ceva in schimb in mod special. In sfera profesionala trebuie sa iei in calcul posibilitatea unor investitii importante, dar si crearea de parteneriate si aliante stabile. Nu te gandi ca interesul acordat chestiunilor legate de locul de munca te fac sa pierzi cumva din vedere planul emotional, pentru ca acest lucru este literalmente imposibil.

In prima partea lunii totul se va desfasura intr-un mod foarte rapid, asa ca nu vei avea timp sa te plangi de volumul mare de munca. Va trebui sa rezolvi in mod constant problemele care apar, pentru a te asigura ca nu te incarci si mai mult, riscand ca mai apoi sa fii nevoita sa iti iei de lucru si acasa. In ciuda dificultatilor poti obtine rezultate bune, asadar nu te mai panica fara motive concrete.

In a doua parte a lunii, circumstantele date nu vor fi la fel de clare, asa ca si indiciile pe care le vei primi vor fi mai putine, uneori fiind nevoita sa actionezi intuitiv.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.