Horoscop
Înapoi la

10 lucruri pe care numai zodia Taur le înțelege

10 lucruri pe care numai zodia Taur le înțelege

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Se spune că Taurii sunt înțelegători, iertători, permisivi, dar și încăpățânați și plictisitori uneori. Numai un Taur poate înțelege ce se află sub aceste etichete. Cei născuți între 20 aprilie și 21 mai pot fi mulțumiți doar dacă toată lumea le face pe plac, pentru că sunt extrem de pretențioși și de mofturoși. Iată 10 motive care arată că poți înțelege Taurii doar dacă ești unul dintre ei.

Zodia Taur

 1. Îi percep pe toți ceilalți ca fiind prea emoționali
  Și Taurii sunt firi extrem de sensibile, dar ei își pun un scut și nu lasă emoțiile să iasă la suprafață ca să nu fie judecați de ceilalți sau ca să nu li se găsească ușor punctele slabe. Ei consideră că celelalte zodii sunt mai slabe din cauza faptului că își arată emoțiile și nu se feresc să spună ceea ce simt. Va fi greu să auzi de la un Taur că simte ceva pentru tine chiar dacă o face.
 2. Taurul este predestinat să fie dezamăgit mereu
  Din cauza așteptărilor mari pe care le au, Taurii trăiesc des dezamăgiri dureroase. Ei nu se consideră vinovați pentru aceste simțiri, ci îi acuză pe ceilalți că au standarde joase și de aceea se mulțumesc cu puțin. Acești nativi nu acceptă puțin, ei își doresc în fiecare mai mult și mai mult. Viața lui este o încercare permanentă de a se autodepăși, dar și de a le arăta altora că este puternic.
 3. Nu le plac schimbările
  Schimbarea este necesară uneori, dar Taurii nu privesc lucrurile așa pentru că nu le place să iasă din zona de confort. Numai un Taur poate înțelege cât de nervoși sunt acești nativi ai zodiacului dacă sunt supuși unei schimbări neașteptate. Ei acceptă foarte greu ceva diferit, le ia mult timp să se acomodeze într-un loc nou, cu o persoană nouă în preajmă.
 4. A fi încăpățânat înseamnă să nu faci compromisuri pentru lucrurile importante
  Aceasta este ideea Taurilor în legătură cu obținerea lucrurilor pe care și le doresc. Ei nu suportă să facă niciun compromis, de aceea luptă până obțin ce își doresc, fără să renunțe la ce au deja.
 5. Taurii vor loialitate din partea unui prieten sau din partea unui partener
  Ei sunt dedicați și așteaptă același lucru de la tine, dar își vor arăta în schimb și latura lor posesivă. Dacă le arăți că îi iubești și le poți accepta posesivitatea, nativii acestei zodii vor fi lângă tine toată viața și vor face tot ce le stă în putință să nu îți lipsească nimic. În schimb, dacă ești un partener infidel, Taurul îți va arăta cât este de furios dacă îl dezamăgești.
 6. Nimeni nu muncește mai mult ca Taurul
  El își dedică tot timpul muncii pentru a le asigura celor dragi traiul pe care îl merită. Dacă ai un Taur în viața ta, nu va trebui să ridici un deget fiindcă va face totul pentru tine. De asemenea, el este strângător și sigur are economii puse bine pentru vremurile grele.
 7. Cadourile de la Tauri sunt cele mai bune
  Se știe deja că Taurii sunt potenți financiar, așa că și cadourile de la ei vor fi pe măsură. Aceștia se orientează mereu către lucruri scumpe și ar da oricât să îți cumpere ceva prin care să îți arate dragostea. Vei avea amintiri de neprețuit de la un nativ Taur pentru că ține cont și de simbolistica obiectelor atunci când le oferă.
 8. Taurii pun mare accent pe disciplină
  Poate alte zodii ar spune că disciplina este o chestiune care ține de rutină și s-ar plictisi dacă nu ar face ce simt pe moment. Unele zodii sunt speriate de rutină și vor să trăiască spontan, dar Taurii știu că obișnuința și disciplina duc la rezultate bune în timp și așa văd ei că se poate ajunge la succes mai ușor. Disciplina înseamnă perseverență și doar așa acționează un Taur care își dorește să atingă perfecțiunea.
 9. Lucrurile fine sunt cele mai bune pentru un Taur
  Calitate, nu cantitate – este motto-ul după care se ghidează această zodie. Este în stare să plătească oricât pentru ceva ce i se pare necesar pe termen lung, mai ales. Ar plăti și un salariu întreg pentru un fotoliu care i-ar aduce confort sau pentru o haină care rămâne impecabilă fără să se șifoneze.
 10. Taurii sunt foarte sensibili când vine vorba de atingeri
  Ei nu poară haine aspre care îi pot deranja în vreun fel. Adoră cașmirul și țesăturile fine, dar și aspectul este foarte important. Când vine vorba de haine, sunt foarte pretențioși, ei își găsesc cu greu ținutele.

Aceste zece aspecte îi face pe Tauri să fie atât de diferiți de restul zodiacului. Dacă ești născut sub altă zodie îți va fi greu să înțelegi toate pretențiile pe care le au Taurii și poate că ești tentat chiar să îi judeci. Aceste "ifose" ale lor nu sunt nefondate și nu sunt mofturi exagerate pentru că ei muncesc să obțină cu propriile forțe ceea ce își doresc. Dar un lucru este cert, doar un Taur le poate înțelege 100%!

 Citește și: Taurul, dezbrăcat de secrete: tot ce vrei să știi despre el, dar nu o să iți zică

Surse articol: PowerofpositivityCostarastrologyTimesofindia

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (50)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.