Horoscop
Înapoi la

10 motive pentru care Berbecii sunt cei mai buni la pat

10 motive pentru care Berbecii sunt cei mai buni la pat

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dacă ne raportăm la ordinea cronologică, Berbecii sunt primii nativi ai zodiacului, cei născuți între 21 martie și 19 aprilie și totodată, ei ocupă și primul loc în topul zodiilor bune la pat. Carisma și senzualitatea care atinge cote maxime sunt trăsăturile definitorii în raport cu relațiile lor amoroase.

Nicio persoană nu poate rezista firi cuceritoare a unui partener aflat în zodia Berbec pentru că el apelează la câteva arme secrete atunci când vrea să se apropie de cineva. Dacă s-a îndrăgostit, nimic nu îl împiedică să lupte pentru persoana iubită și să îi arate toată iubirea de care este capabil. Nimeni nu poate uita nopțile nebune petrecute cu un Berbec și jurămintele lui fierbinți de iubire. Probabil cunoști aceste detalii dacă ai avut și tu un partener născut sub acest semn zodiacal sau măcar ți-ai auzit o prietenă lăudându-și iubitul.

Cuplu care își exprimă senzualitatea în intimitate

Iată principalele 10 motive pentru care Berbecii sunt cei mai buni la pat:

 1. Este o persoană de încredere
  Poți sta liniștită pentru că secretele tale și detaliile intime sunt în siguranță cu un Berbec. El nu va divulga niciodată micile voastre nebunii și va avea grijă să te protejeze de vorbele urâte ale celorlalți. Nu ai de ce să îți faci griji în prezența lui pentru că poți vorbi cu el despre cele mai mari temeri ale tale și te va sprijini indiferent de situație.
 2. Are dorințe arzătoare și este pasional
  Pentru că este semn de foc, Berbecul este întotdeauna fierbinte într-o relație și încearcă să mențină flacăra aprinsă pentru cât mai mult timp. El face tot ce poate să își țină jumătatea pe jar și îi place să vadă că este dorit de cealaltă persoană din cuplu. Procedează la fel și în oricare altă situație pentru că nu se dă bătut până nu își îndeplinește toate dorințele arzătoare.
 3. Este sensibil
  Sensibilitatea lui îl ajută să se poarte cu blândețe atunci când se află într-un cuplu. N-ai să auzi niciodată povești despre parteneri agresivi născuți în zodia Berbec. El rezolvă orice neînțelegere cu tact și nu îi place să răbufnească nici măcar când este foarte supărat. Totuși, dacă cineva îl supără foarte tare, reacționează urât și își arată latura înfricoșătoare care înlocuiește cu totul sensibilitatea.
 4. Nu se teme să dea dovadă de loialitate
  Nu este nimic mai sexy decât un partener loial care îți aparține numai ție. Berbecul nu suportă ideea de trădare și nu înșală atunci când se află într-o relație pentru că este conștient de răul pe care l-ar face persoanei dragi dacă recurge la un astfel de gest. Lui nu îi plac jocurile de iubire sau triunghiurile amoroase și preferă un singur partener cu care să aibă o relație de durată.
 5. Este gelos
  Gelozia poate fi un lucru bun, atât timp când nu se trece de la o extremă la alta. Acest nativ este teritorial și posesiv atunci când vine vorba de o relație și pentru că el este loial, are aceleași pretenții și de la partener. Nu îți face griji pentru că nu se va îndoi de tine dacă îi oferi doar motive de încredere, dar dacă ai îndrăznit să calci strâmb o singură dată, el va rămâne în permanență cu ochii pe tine.
 6. Are mult sex-appeal
  Berbecul nu prea își promovează latura senzuală de la început și preferă să își arate atuurile abia în momentul în care ajunge în dormitor cu persoana iubită. Oamenii pot simți o atracție față de acest nativ al zodiacului, dar nu vor înțelege din prima că această apropiere este mai ales de natură fizică. Abia când vor ajunge în pat cu Berbecul, vor știi care era motivul pentru care apăreau scântei între ei.
 7. Are spirit aventurier
  Acest semn zodiacal nu are temeri, îi place să se aventureze în cele mai nebune călătorii și să înfrunte singur cele mai ciudate situații. Acest curaj îl face și mai atractiv în ochii celorlalți și de aceea, mulți parteneri rămân lângă un Berbec doar pentru că se simt mândri să se afle lângă o persoană neînfricată și cunoscută de toți pentru experiențele ei de viață.
 8. Este foarte grijuliu
  Un Berbec aflat într-o relație nu se mai gândește deloc la el și pune partenerul pe primul loc. Multe femei sunt atrase de bărbații care le tratează ca pe niște regine, astfel că își doresc o astfel de persoană în viața lor. Grija lui exagerată pentru persoana iubită îl transformă în „cel mai bun iubit” în ochii celorlalți care nu pot oferi atât de multă atenție într-un cuplu.
 9. Are o fire romantică
  Romantismul este apreciat de femei, iar Berbecului nu-i lipsește deloc această trăsătură atât de râvnită într-un cuplu. El este capabil de gesturi nebunești, dar care au semnificații romantice, pentru că pune mare preț pe detalii și pe dorințele partenerei. Nu îi este teamă să își exprime iubirea nici prin poezii, cântece sau picturi.
 10. Luptă pentru iubire
  Odată ce se îndrăgostește, nimic nu-i mai stă în cale unui Berbec și va rămâne lângă iubirea vieții lui indiferent de situație. El este capabil să ierte orice, atât timp cât greșeala nu devine o obișnuință. Dragostea este mai presus de orice pentru el și face sacrificii mari pentru a trăi o poveste frumoasă.

Berbecul știe să ofere iubire și să își țină aproape jumătatea prin gesturi romantice și cu mare încărcătură emoțională. El are capacitatea de a înmuia pe oricine cu firea lui sensibilă, dar este și un cuceritor în adevăratul sens al cuvântului. Nu mai sta pe loc dacă nu ai deja un Berbec în viața ta și caută unul care să te facă fericită.

Citește și: 10 lucruri pe care numai zodia Berbec le înțelege

Surse articol: MtlblogCosmopolitanIdiva

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce nota primesti in pat?
Incepe quiz
Ce nota primesti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.