Horoscop
Înapoi la

10 motive pentru care să iubești o LEOAICĂ

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Remarcabilă, puternică și cu o personalitate efervescentă. Doar câteva cuvinte, insuficiente de altfel, pentru a caracteriza femeia Leu. Magnetismul său interior se reflectă atât în atitudine, cât și în felul în care se alege să se îmbrace.

Emană energie pozitivă la fiecare pas, este expresivă și are foarte multă încredere în ea. Așa că... există cel puțin 10 motive pentru care să iubești o femeie Leu și să te bucuri că face parte din viața ta.

Este iubitoare și deloc monotonă

Este iubitoare și deloc monotonă

Creativitatea caracteristică a unei femei Leu o face să găsească mereu metode de distracție. În dicționarul ei nu există în mod clar cuvântul "plictiseală". Se pricepe de minune să vadă mereu partea plină a paharului și te vei simți fericit doar pentru simplul fapt că ești în preajma ei. 

Sursa foto: IStock

Știe cum să își arate dragostea

Știe cum să își arate dragostea

O femeie Leu este pasională și știe cum să își arate dragostea și aprecierea față de cineva. Pasiunea este un lucru destul de rar în zilele de azi, iar când vezi că cineva gustă din plin fiecare clipă parcă viața devine mai frumoasă. O Leoaică îți va da mereu încredere în tine, iar relația voastră va fi bazată în primul rând pe sinceritate.

Sursa foto: IStock

Este darnică

Este darnică

Femeia Leu va da dovadă de multă generozitate, atunci când va simți că cel de lângă ea merită acest lucru. Își dorește să îi facă mai întâi pe alții fericiți, iar dacă își atinge acest scop se consideră împlinită. Cine nu și-ar dori un partener care să fie atât de atent?

Sursa foto: IStock

Este amuzantă

Este amuzantă

Fără prea multe explicații, mulți oameni se vor simți imediat atrași de o femeie Leu, doar pentru simplul fapt că emană candoare și bunătate. Faptul că te simți calm și în siguranță în preajma ei o transformă într-o parteneră ideală de viață. În plus, are un simț al umorului bine dezvoltat și va fi sufletul oricărei petreceri.

Sursa foto: IStock

Surse foto: ISTock

Articolul urmator 10 motive pentru care să iubești un Scorpion. Este cea mai bună decizie pe care o poți lua vreodată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.