Horoscop
Înapoi la

10 motive pentru care să iubești un Scorpion. Este cea mai bună decizie pe care o poți lua vreodată

10 motive pentru care să iubești un Scorpion. Este cea mai bună decizie pe care o poți lua vreodată

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare zodie are trăsăturile ei definitorii, dar Scorpionii par să le întreacă pe toate atunci când vine vorba de lista calităților pe care le dețin! Bineînțeles că au și ei defecte și slăbiciuni, iar cea mai mare dintre ele este sensibilitatea care le face mai mult rău decât bine dacă nu știu să o folosească în favoarea lor. Dar în ciuda acestui fapt, cei născuți sub acest semn zodiacal au ceva aparte care îi face pe toți să îi iubească și să îi admire.

Deși par greu de înțeles în multe situații, energia lor misterioasă poate oferi o serie de trăiri celor care le stau alături. Iată 10 motive pentru care merită să iubești un Scorpion:

Cuplu fericit care petrece timp în natură cu animalul de companie

 1. Iubește la intensitate maximă
  Scorpionul se dedică în totalitate atunci când intră într-o relație și ar face tot ce îi stă în putință ca să aducă fericire pe chipul partenerului. Nu lasă pe nimeni să intervină în relația lui, nu se lasă influențat și ține întotdeauna cont de părerile jumătății din cuplu.
 2. Este neînfricat
  Nimic nu îl sperie pe acest nativ, mai ales atunci când își urmărește interesele proprii sau pe ale celor dragi. El mereu va face orice ca să îi aute pe cei care au nevoie și nu se teme de eșec pentru că din greșeli învață cel mai bine.
 3. Nu acceptă mai puțin decât merită
  Scorpionul este conștient de valoarea pe care o are și nu se mulțumește cu jumătăți de măsură. Acesta muncește pentru tot ce își dorește și nu stă acolo unde nu este apreciat pentru eforturile depuse. De obicei, se înconjoară doar de oameni care îl fac să se simtă acceptat și iubit.
 4. Are o intuiție bună
  El nu poate fi păcălit cu ușurință pentru că este intuitiv și citește oamenii. Acesta este și motivul pentru care păstrează distanța de cineva pe care l-a cunoscut recent, ca să aibă timp să își formeze o părere obiectivă prin intermediul observației.
 5. Este sincer și direct
  Acest nativ nu se teme să spună mereu ceea ce gândește și preferă adevărul de fiecare dată pentru că știe cât de mult rău poate face o minciună. Curajul lui de a spune lucrurilor pe nume îl ajută să se remarce în mulțime și să fie considerat un adevărat erou de către cei din jur pentru că salvează orice situație cu sinceritatea lui ieșită din comun.
 6. Este credincios
  Scorpionul nu face nimic fără credință în Dumnezeu, dar se încrede foarte mult și în oamenii pe care îi simte sinceri și corecți. Este și un partener extrem de loial pentru că nu îi place să fie înșelat și nu face nici el ceea ce i-ar displăcea într-o relație.
 7. Îi pune pe alții pe primul loc
  Acest semn zodiacal se neglijează întotdeauna pe sine dacă simte că cei dragi au nevoie de ajutor. Îi pune pe primul loc pe cei aflați în necaz și uită să mai aibă grijă și de el, în încercarea lui de a aduce celorlalți zâmbetul pe buze.
 8. Are o latură senzuală de neegalat
  Nicio altă zodie nu se compară cu Scorpionul la acest capitol și niciun partener nu poate uita momentele intense trăite alături de el. Pentru că se dedică trup și suflet într-o relație, acesta trăiește intens fiecare clipă a vieții sale amoroase.
 9. Pune suflet în tot ceea ce face
  Nimic nu poate ieși prost dacă trece prin mâinile unui Scorpion pentru că el se implică în orice acțiune măruntă pe care o are de făcut. Nu îi plac lucrurile făcute din obligație și se străduiește să dea tot ce poate în orice situație.
 10. Este protector cu cei dragi
  Apropiații lui nu duc niciodată lipsă de nimic și nici nu se tem că li s-ar putea întâmpla ceva rău pentru că Scorpionul are grijă de ei cu riscul de a păți chiar el ceva. Nu acceptă să vadă suferință în ochii celor pe care îi iubește și se luptă din greu pentru fericirea lor.

Acestea sunt motivele pentru care merită să ai un Scorpion în viața ta și să îl iubești cel puțin la fel de mult cum o face el pentru că iubirea este mai presus de orice pentru acest nativ. Calitățile lui nenumărate îl face să fie apreciat și admirat de cei din jur, dar nu mulți au norocul să îi intre în inimă pentru că se deschide greu în fața necunoscuților și de multe ori ridică în fața lui un zid greu de trecut. Profită dacă ai primit șansa să fii aproape de această zodie iubitoare și protectoare pentru că nimeni nu te va mai iubi ca ea.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui Scorpion

Surse articol: ThoughtcatalogMangobaazRapidleaks

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.