Horoscop
Înapoi la

10 prejudecăți pe care le ai despre Berbeci

10 prejudecăți pe care le ai despre Berbeci

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Uneori Berbecii sunt înțeleși greșit de cei din jur, din cauza curajului ieșit din comun și a puterii pe care o emană. Există oameni care evită acești nativi pentru că se tem de ei, în momentul în care îi văd acaparând toată atenția atunci când apar. Aceștia atrag privirile ca un magnet tocmai pentru că îndrăzneala lor este demnă de admirat, într-o lume în care mulți și-au pierdut încrederea în sine.

Un Berbec emană energie prin toți porii și știe cum să își trăiască viața, profitând de tot ce îl înconjoară. Este greșit să crezi că vrea să atragă toată atenția asupra lui pentru că de fapt, nu îl interesează ce cred ceilalți despre el.

Ilustrație femeie care stă cu ochii închiși, înfățisând semnul zodical Berbec

Vezi mai jos care sunt concepțiile greșite despre Berbeci și încearcă să îți dai seama dacă și tu ți-ai format o părere distorsionată despre ei:

 1. Berbecii sunt snobi
  Ei nu spun ceva doar de dragul de a deschide gura și le place adevărul, indiferent de situație. Poate crezi că se dau după cum bate vântul și nu își recunosc greșelile, dar dacă i-ai cunoaște bine, ai vedea că nu se ascund în spatele unor aparențe. Sunt persoane asumate și spun întotdeauna doar ceea ce gândesc, iar asta uneori îi poate deranja pe cei din jur.
 2. Se enervează imediat
  Berbecii nu vor să facă rău nimănui și ar prefera să nu le arate celor din jur când sunt deranjați de ceva. Din păcate, sensibilitatea lor îi face să izbucnească uneori, pentru că nu știu să își controleze emoțiile puternice, dar aceasta este metoda lor de a se descărca de negativitatea acumulată. Dă-le voie să îți arate că au suflet bun și că nu intenționează să te rănească.
 3. Le place să intre în conflicte
  Acest lucru este adevărat doar pe jumătate fiindcă le place să se contrazică și să își susțină părerea atunci când sunt convinși că au dreptate. Dar nu sunt ei cei care provoacă o ceartă pentru că de multe ori se trezesc în mijlocul neînțelegerii și încearcă să iasă din situația neplăcută cu imaginea curată.
 4. Își pierd rapid interesul
  Toată lumea crede că Berbecii renunță la relații pentru că se plictisesc, dar nu este adevărat. Ei încearcă cu toate puterile să rămână lângă partener, dar pleacă dacă văd că intenția nu este de ambele părți. Li se întâmplă să facă alegeri greșite și se trezesc lângă persoane nepotrivite, iar acesta este motivul pentru care se despart destul de repede.
 5. Sunt egoiști
  Doar pentru că își pun nevoile pe primul loc, nu înseamnă că sunt egoiști. Această preconcepție despre Berbeci pleacă de la cei care nu se iubesc suficient și nu înțeleg importanța aprecierii de sine. Acești nativi atrag antipatia tuturor pentru că nu renunță la dorințele lor doar de dragul de a le face altora pe plac.
 6. Au impresia că știu totul
  O competiție corectă nu a rănit niciodată pe nimeni, nu? Ei sunt convinși că este normal să își expună opiniile contradictorii, din moment ce nu folosesc mijloace care ar putea să le facă rău celorlalți. Sinceritatea este singura lor armă și susțin cu tărie că părerile lor sunt importante și bazate pe o documentare temeinică. Ai face bine să îi crezi pe cuvânt pentru că ei chiar nu spun ceva în care nu cred.
 7. Sunt impulsivi
  Dacă nu ar mai reacționa așa cum simt, nu ar mai fi ei, iar faptul că nu stau să se gândească de două ori înainte să izbucnească îi face speciali. Naturalețea cu care interacționează cu ceilalți este de-a dreptul fascinantă pentru că sunt singurii nativi care nu încearcă niciodată să își controleze emoțiile. Berbecii fac întotdeauna ce le dictează impulsul și de aceea sunt înțeleși greșit.
 8. Le place să îi manipuleze pe cei din jur
  Adevărul este că le place puțin să dețină controlul, dar asta nu înseamnă că vor să îi controleze și pe ceilalți. Au tendința de a da indicații atunci când lucrează în echipă, dar fac acest lucru pentru a-i ajuta pe colegi să se mobilizeze. Berbecii consideră că ideile lor sunt demne de luat în calcul și vor să le comunice tuturor soluția găsită de ei pentru anumite probleme.
 9. Sunt nepoliticoși
  Nepoliticos este un adjectiv prea mare pentru a descrie stângăcia lor în exprimare. Se întâmplă să nu își dea seama atunci când folosesc o adresare nepotrivită, dar nu este un lucru rău să fii relaxat în discuțiile cu ceilalți. Doar persoanele mai rigide în comunicare sunt deranjate de această atitudine a lor, dar pe apropiați nu reprezintă o problemă, având în vedere că au ajuns să îi cunoască. Berbecii sunt de părere că respectul nu stă în formulele de politețe
 10. Nu suportă să le spui adevărul în față
  La început pot părea deranjați atunci când cineva îi critică, dar își dau seama imediat că este spre binele lor să știe ce au greșit. Așadar, Berbecii nu sunt deranjați de adevăr și chiar preferă să știe ce au de schimbat la propria persoană. În schimb, uneori sunt enervați de felul în care le spui ce crezi despre ei, mai ales că nu țin cont de părerile tuturor. Ar fi bine să nu le atragi atenția cu nimic acestor nativi dacă nu aveți o legătură apropiată.

Ce părere ai despre toate aceste prejudecăți? Și tu ai crezut la fel despre Berbeci? Acum sigur știi că persoanele născute între 20 martie și 21 aprile sunt prietenoase, dar firea lor impulsivă îi face pe oameni să stea la distanță de ele. Nu te teme să interacționezi cu un Berbec pentru că vei învăța multe lucruri frumoase de la el. De exemplu, îți poate spune cum să faci față concepțiilor greșite pe care le au ceilalți despre tine.

Citește și: De ce sunt Berbecii, liderii zodiacului, singuri

Surse articol: ElitedailyPurewowSweetyhigh

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (39)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.