Horoscop
Înapoi la

10 semne că te place un Scorpion

10 semne că te place un Scorpion

Redactor Raluca Margean

Scorpionii sunt persoane foarte misterioase, iar puțini sunt cei care reușesc să-i cunoască cu adevărat. Niciodată nu știi la ce să te aștepți din partea unui Scorpion. Acum e tandru și blând, iar în secunda următoare este crud și răzbunător. Capriciile lui îți pot da semnale contradictorii, astfel încât îți va fi greu să-ți dai seama dacă te place, te testează sau chiar te iubește. Cu un bărbat Scorpion, un singur lucru este cert și anume, faptul că este foarte pasional și plin de dorință. Prin urmare, dacă ești îndrăgostită de un Scorpion și el îți împărtășește sentimentele, bucură-te din plin, pentru că vei trăi alături de el multe nopți aprinse. Află din acest articol care sunt principalele semne că te place un Scorpion.

Bărbatul Scorpion când te place

semne că te place un Scorpion-cuplu de indragostiti

Bărbații Scorpion sunt rezervați în a-și arăta adevăratele sentimente, însă nu pentru că sunt timizi. Ba dimpotrivă. Când ești dorită de un Scorpion, fii sigură că va face tot posibilul să te cucerească, iar tu nu-i vei putea rezista. Iată care sunt semnele că te place un Scorpion:

Va dori să petreacă cât mai mult timp cu tine. Te va scoate în oraș, te va suna și-ți va da mesaje tot timpul. Va fi insistent, dar ție îți va face plăcere. Scorpionul este genul de bărbat care preia inițiativa atunci când vrea să facă o cucerire și nu va lăsa nimic la voia întâmplării. Dacă îl vei întâlni undeva în dumul tău, vei avea impresia că este o simplă coincidență, însă el știe exact cum să dea de tine în orice moment.  

Te va ajuta de fiecare dată când ai nevoie. Când vrea, Scorpionul poate fi foarte generos. El va dori să aibă grijă de tine și îți va arăta o disponibilitate totală. Dar, dacă simte că profiți de generozitatea lui, nu doar va fugi mâncând pământul, ci va găsi rapid și o modalitate să se răzbune.

Scorpionul te testează

În mod normal, bărbații Scorpion nu se încurcă cu oricine și nu-și pierd vremea aiurea. Ei au standarde foarte ridicate și au așteptări mari de la partenera lor. Prin urmare, dacă te place și vrea o relație mai serioasă cu tine, Scorpionul te va supune unor teste înainte de a face pasul mai departe.

Te va supune unui adevărat interogatoriu. Acesta este unul din primele semne că bărbatul Scorpion își dorește de la tine ceva mai mult decât o simplă prietenie. Vei primi o serie de întrebări și te vei simți câteodată ca la interogatoriu, însă acesta este modul lui de a-ți spune că vrea să te cunoască mai bine și să-și dea seama ce simți și cum gândești. Implică-te în aceste conversații cu el și fii sinceră, pentru că atunci când Scorpionul simte că-l minți te înțeapă repede și pleacă de lângă tine pentru totdeauna.

Va încerca să te psiho-analizeze. Bărbaților Scorpion le place să fie siguri de tot înainte de a face orice pas înainte în relația voastră. El va dori să analizeze toate argumentele pro și contra acestei relații și va  încerca să înțeleagă totul despre tine. El va face asta în tăcere și cu multă răbdare, observând fiecare mișcare pe care o vei face. Va vedea cum gestionezi orice situație, cum vorbești sau te comporți cu alții. Important este să fii tu însăți și să nu-l lași să te intimideze.

Bărbatul Scorpion când iubește

semne că te place un Scorpion-cuplu afectuos

Scorpionul se îndrăgostește destul de greu și, cel mai probabil, el este cel care te lasă pe tine să îl iubești. Vor fi multe femei rănite în jurul unui Scorpion, pentru că este un bărbat extrem de șarmant și de cuceritor, care nu-și oferă inima pe tavă. Când o face însă, pune pasiune și devine cel mai bun bărbat pe care l-ai putea avea.  

Te va cuceri cu extravaganța sa. Scorpionul face orice pentru ca partenera sa să se simtă răsfățată și iubită. El nu încearcă să impresioneze și să se laude cu averea sa, ci pur și simplu vrea tot ce este mai bun pentru iubita lui. Te va duce în locuri frumoase, îți va face cadouri scumpe (dacă își permite) și se va da peste cap pentru tine (dacă este necesar).

Va fi loial și de încredere. Pentru un Scorpion, încrederea și loialitatea sunt cele mai importante aspecte într-un cuplu. Ele reprezintă baza pe care bărbații din această zodie construiesc relații. El urăște minciuna și dacă descoperă că i-ai trădat încrederea, relația voastră se va termina extrem de repede. Scorpionul este incredibil de inteligent și este capabil să facă pe oricine să spună adevărul. Poate fi extrem de posesiv, așadar ai grijă să nu-I stârnești gelozia flirtând exagerat cu alți bărbați.

Citește și: Cum să-l faci să aibă încredere în tine, în funcție de zodia lui

Vei avea parte de întreaga lui atenție. Ei vor să aibă încredere în partenerii lor și își doresc ca și partenerii lor să aibă încredere în ei. Prin urmare, Scorpionul va face tot posibilul să-ți câștige încrederea și, fără să-ți dai seama, va deveni rapid cel mai mare confident al tău. El îți va cunoaște toate problemele și grijile, dar nu va spune nimănui nimic despre ele. Secretul tău este în siguranță cu el.

Îți va da cheile de la casă. Te va primi în bârlogul său de burlac, te va lăsa să-i folosești lucrurile și te va face să te simți foarte confortabilă la el acasă. Poate că îți va da și cheile într-o zi și va fi foarte aproape să te lase să-i folosești periuța de dinți, însă tot nu-ți va dezvălui sentimentele și emoțiile sale. Va trebui să te mulțumești deocamdată cu ce-ai primit.

Va lupta până-n pânzele albe pentru tine. Cu un Scorpion, orice alt bărbat care aspiră la inima ta nu va avea șanse de câștig. Bărbatul Scorpion își va spulbera orice concurență și va face orice dacă-și pune în minte că trebuie să fii a lui. Iar faptul că este un amant excelent, un bărbat galant și fermecător reprezintă niște avantaje care nu sunt de ignorat. Orice alt bărbat ar face bine să se retragă dintr-o competiție amoroasă cu un Scorpion.

Citește și: 3 zodii care uită de prieteni atunci când se îndrăgostesc

Când un Scorpion te ignoră: ce înseamnă?

Metodele de cucerire ale unui Scorpion nu sunt foarte transparente. Nu știi niciodată ce gândește și ce strategie a pus la punct ca să te farmece, așadar nici dacă te ignoră nu poți fii sigură că nu te place. Iată ce poate să însemne aparenta sa indiferență:

Te analizează. Dacă se poartă ca și cum nu exiști poate fi un semn că te place. Un Scorpion poate lăsa impresia că nu-l interesezi tocmai pentru a putea să te urmărească și să te analizeze mai bine. El întoarce fiecare detaliu pe toate părțile și, când este sigur de ceva, atunci acționează.

Se răzbună pe tine. Dacă se întâmplă să-I dezamăgești, Scorpionii nu se lasă până nu se răzbună. Ei trăiesc totul la intensitate maximă, dau totul, vor același lucru la schimb și nu suportă ca așteptările sale să-i fie înșelate.

Scorpionul are o personalitate complexă și este foarte dificil să îți dai seama ce se întâmplă în interiorul sufletului său. După ce ai aflat care sunt semnele că te place un Scorpion, acceptă-l așa cum este și vei avea parte de o călătorie minunată alături de el.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (64)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.