Horoscop
Înapoi la

12 citate din Biblie reprezentative pentru luna în care te-ai născut

12 citate din Biblie reprezentative pentru luna în care te-ai născut

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Predicile din Biblie pot reprezenta o adevărată gură de aer proaspăt în viața oricui, mai ales atunci când te simți ușor confuz și rătăcit. Conexiunea cu Divinitatea este importantă pentru fiecare persoană în parte, pentru că atunci când creezi acea legătură, vei reuși să îți găsești echilibrul și pacea. Există un citat pentru fiecare în parte, iar astăzi îți arătăm care ți se potrivește, în funcție de luna în care te-ai născut. Acest lucru te poate ajuta să îți ghidezi mai bine pașii și să ai un motto puternic în viața ta.

Ianuarie. Cântecul lui Solomon 8:6-7 "Așează-mă ca pe un sigiliu pe inima ta, ca un sigiliu pe sufletul tău, căci dragostea este la fel de puternică precum moartea, gelozia este la fel de fioroasă precum un loc de veci. Nici inundațiile nu pot îndepărta iubirea din viața mea. Dacă un om și-ar măsura iubirea în bogăția casei și a tot ce deține, el ar fi foarte invidiat."

Februarie. Rut 1:16-17 "Roagă-mă să nu te părăsesc, Sau dacă mă întorc să nu te urmăresc; căci oriunde te duci, eu te voi urma; Și oriunde te vei așeza, mă voi așeza și eu; Apropiații tăi vor fi și apropiații mei și Dumnezeul tău, va fi Dumnezeul meu. Unde tu vei muri, eu voi muri. Domnul să-mi ajute astfel și mai mult, nimic altceva, în afară de moarte, ne va despărți."

Martie. Petru 4:8 "Fii devotat iubirii. Respectă-i pe cei din jurul tău și iubește-i mai presus de tine. Cel mai important dintre toate, continuă să arăți iubire profundă aproapelui, căci dragostea acoperă o multitudine de păcate. Fii bun cu alți oameni, cu inima deschisă, iartă-i pe cei care îți greșesc, așa cum te-a iertat Dumnezeu prin Hristos.”

Aprilie. Geneza 2:18-25 "Atunci Domnul Dumnezeu a spus: Nu este bine ca omul să fie singur; îi voi face un ajutor potrivit pentru el... Așadar, Domnul Dumnezeu a făcut să cadă un somn adânc asupra omului și, în timp ce dormea, și-a luat una dintre coaste și i-a închis locul cu carne. Și coasta pe care Domnul Dumnezeu o luase de la om a făcut-o femeie și a adus-o la bărbat."

Mai. Petru 3:7 "În același mod, bărbații trebuie să își onoreze soțiile, precum femeile soții. Trățați-vă unul pe celălalt cu înțelegere cât timp sunteți împreună și formați o uniune. Ea poate fi mai sensibilă decât voi, dar ea este partenerul vostru egal în fața lui Dumnezeu pentru viață nouă. Rugați-vă unul pentru celălalt și doriți-vă binele întotdeauna."

Iunie. Ioan 4:12  "Sunt trei lucruri care mă uimesc - nu, patru lucruri pe care nu le înțeleg: cum un vultur zboară pe cer, cum un șarpe se strecoară pe o piatră, cum o navă navighează pe apele oceanului, cum un bărbat iubește o femeie. Nimeni nu L-a văzut vreodată pe Dumnezeu; dar dacă ne iubim unii pe alții, Dumnezeu trăiește în noi și dragostea Lui se revarsă asupra noastră."

Iulie. Evrei 10:24-25 "Și să luăm în considerare modul în care ne putem stimula unii pe alții spre iubire și fapte bune, nu renunțând atunci când ne este dificil, așa cum unii au obiceiul de a face, ci încurajându-ne reciproc - și cu atât mai mult când vezi că aproapele are nevoie de tine.”

August. Ioan 5:12 "Fiți umili și blânzi; aveți răbdare, iubiți-vă aproapele. Mai presus de toate, iubiți-vă profund, pentru că dragostea aduce alinare și iertarea păcatelor. Porunca mea este aceasta: Iubiți-vă unii pe alții așa cum v-am iubit pe voi. Și rămân aceste trei sfaturi: credință, speranță și dragoste. Dar cea mai importantă dintre acestea este iubirea.”

Septembrie. Psalmul 143:8 "Fă totul în numele dragostei. Toate apele din lume nu pot stinge dragostea; râurile nu o pot spăla. Dimineața să-ți aducă vestea iubirii tale nesfârșite în viața ta, pentru că mi-am pus încrederea în tine. Arată-mi calea pe care ar trebui să o urmez, căci ție îți încredințez viața."

Octombrie. Corintieni 13:4-5 "Nimănui nu-i trebuie nimic altceva, decât să își iubească aproapele, căci cel care iubește pe altul și-a atins scopul în viață. Iubirea este răbdătoare, iubirea este bună. Nu invidiază, nu se laudă, nu este mândră. Nu dezonorează pe alții, nu este în căutarea de sine, nu este ușor de mâniat, nu ține evidența greșelilor."

Noiembrie. Proverbe 31:10 "Dar tu spui: De ce nu? Pentru că Domnul a fost martor între tine și legământul cu aproapele tău. Nu îi fi necredincios și poartă-i întotdeauna respect. Valorează la fel de mult ca și viața ta. Cine poate găsi o femeie virtuoasă? Căci prețul ei este cu mult peste rubine."

Decembrie. Metusala 10:9 "Și astfel știm și ne bazăm pe dragostea pe care Dumnezeu o are pentru noi. Dumnezeu este iubire. Oricine trăiește în dragoste trăiește cu credință în Dumnezeu. De aceea, un bărbat își va lăsa tatăl și mama și va fi alături de soția sa și vor deveni un singur trup. Deși unul poate fi copleșit, doi se pot apăra. Un șnur din două fire nu se rupe repede."

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.