Horoscop
Înapoi la

12 trăsături de caracter de-a dreptul surprinzătoare ale Racului: motive pentru care să nu-l iei niciodată de bun

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Racul este condus de energia lunară, visător, naiv, delicat și sensibil. Dar dacă te gândești că este lipsit de defecte, te înșeli amarnic. Este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale și are câteva trăsături de caracter de-a dreptul surprinzătoare.

Acest nativ este foarte selectiv în legătură cu oamenii din preajma lui. Dacă ești unul dintre puțini norocoși care au parte de atenția lui, viața ta va fi doar despre el. Se va autoproclama regele inimii tale și va dori să fii veșnic a lui. Are nevoie de toată atenția din lume și ceva în plus dacă se poate. Racul vrea să fie adorat, protejat și iubit în permanență. Iar dacă Racul nu primește toate acestea în relația lui de cuplu, va căuta în altă parte fără să se gândească de două ori.

Află, în galeria foto, cele 12 motive pentru care să nu iei niciodată de bun un Rac!

Surse articol: Zodiacthing / Astrolgy / Astrology-zodiac-signs

Vrea mereu ceva la schimb

Vrea mereu ceva la schimb

Racul va fi acolo pentru tine când ai nevoie de el. Te va alina și îți va oferi un umăr pe care să plângi, dar... nu înainte de a aștepta și el același lucru din partea ta. Dacă un Rac te complimentează tot timpul, este un indiciu subtil că și el are nevoie de o vorbă bună la rândul lui. 

Nu își dorește împăcarea după ce v-ați despărțit

Nu își dorește împăcarea după ce v-ați despărțit

Racul nu acceptă pe oricine în viața lui, mai ales în relația de cuplu. Este foarte mândru și nu se va mai întoarce la o persoană după ce s-a produs despărțirea. Dacă trebuie să lupte pentru tine nu o va face pentru că se va gândi că nu mai are nevoie de tine. Nu își pierde timpul și nu face efoturi pentru o relație care știe că probabil nu va funcționa.

Dacă iubește cu adevărat, luptă până la capăt

Dacă iubește cu adevărat, luptă până la capăt

Iubirea este ceva după care Racul tânjește profund. Dacă observă că partenerul este loial și devotat va proceda la fel și va avea încredere deplină în acesta. Dacă știe că este iubit cu adevărat, un Rac nu se va opri de la nimic pentru a face ca lucrurile să funcționeze. Va renunța chiar și la încăpățânarea sa nativă.

Face pe durul

Face pe durul

Înveliș tare cu interior moale. Cam așa poate fi descris un Rac. Deși face pe durul este, de fapt, un romantic incurabil și un visător. Un Rac simte emoțiile mult mai puternic decât orice alt semn zodiacal. Apreciază gesturile mici și îi place să își răsfețe partenerul și vrea să aibă mereu relații frumoase și de durată.

Surse foto: IStock

Articolul urmator 10 motive pentru care să iubești un Scorpion. Este cea mai bună decizie pe care o poți lua vreodată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.