Horoscop
Înapoi la

13 motive pentru care oricine are nevoie de un Pește în viața lui

13 motive pentru care oricine are nevoie de un Pește în viața lui

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare om este special în felul său. Toți avem nevoie de cineva alături de noi care să ne facă bine, cu toate că există și persoane care sunt mai greu de suportat. Toate zodiile au calități și defecte, dar Peștii sunt persoane care chiar merită să facă parte din viața ta. Fie ca prieten, fie ca iubit, Peștele nu trebuie să lipsească de lângă tine pentru că prezența lui poate aduce multă fericire. liniște și sentimente trăite la intensitate maximă.

Ei sunt sensibili, romantici, visători și sunt rezervați. Peștii nu vorbesc neîntrebați și nu se bagă acolo unde nu este cazul. Aceștia fac tot ce pot să aibă grijă de ceilalți și nu acceptă ușor ajutorul altora. Iată motivele pentru care trebuie să te apropii de acești nativi ai zodiacului:

Zodia Pești

 1. Fac totul pentru cei mai buni prieteni
  Femeile Pești sunt stabile și loiale. Ele nu au nevoie de un cerc mare de prieteni, ci de câteva persoane apropiate cu care să împartă totul. Peștii sunt cei pe care îi puteți chema când apar probleme, la orice oră din zi sau din noapte, ei vă vor ajuta să rezolvați orice și vă vor face viața mai bună.
 2. Sunt empatici și au o inteligență emoțională peste limite
  Peștii nu vor provoca niciodată certuri și vor fi lângă tine dacă te afli în suferință. Dacă apar neînțelegeri între voi, aceștia vor încerca să medieze situația și se vor pune întotdeauna și în pielea ta.
 3. Au gusturi bune la muzică
  Peștii îți vor trimite cele mai bune melodii pe care le-ai auzit vreodată. Cu ajutorul lor vei cunoaște artiști de care te vei îndrăgosti și vei asculta muzica lor în orice moment din viața ta.
 4. Femeia Pești nu va concura niciodată cu tine
  Ele urăsc competiția și nu se străduiesc să demonstreze nimic nimănui. Peștii urăsc dramele și scenele emoționale, așa că se vor da la o parte din poveștile care se aseamănă cu o telenovelă.
 5. Sunt emoționali
  Peștii nu te vor respinge niciodată și te vor lăsa să îți exprimi sentimentele pentru că ei știu ce înseamnă emoția sinceră. Chiar și când ești furios, ei înțeleg ce simți și te lasă să te descarci. 
 6. Sunt artiști
  Fiecare nativ Pește are spirit de artist și este înclinat spre creație. Fie că pictează, compune melodii sau scrie poezii, un pește îți vă dărui întotdeauna ceva lucrat manual de el. Nu ai cum să te plictisețti cu acest nativ!
 7. Oferă multă dragoste
  Iubirea este totul pentru Pești, iar ei oferă totul într-o relație, chiar dacă este una amoroasă sau doar de prietenie. Niciodată nu îi vei reproșa unui Pește că nu îți oferă atenția pe care o meriți pentru că este mereu lângă tine. 
 8. Au o judecată excelentă
  Intuiția lor bună îi ajută să își dea întotdeauna seama de intențiile unei persoane. Dacă nu știi ce decizie să iei în legătură cu un aspect al vieții tale, consultă-te cu un Pește.
 9. Sunt buni la pat
  Este greu să găsești Pești care nu cunosc arta seducției și care nu te vor face să îi divinizezi după o noapte petrecută împreună. Ei intuiesc nevoile partenerului și se pliază imediat pentru a-i face pe plac. 
 10. Țin mult la pasiunile lor
  Ei se dedică în totalitate lucrurilor care îi fac fericiți, dar nu își expun plăcerile în fața celorlalți. Nu le place să strige în gura mare despre ce îi face să se simtă bine și țin pentru ei momentele de fericire.
 11. Sunt altruiști
  Ei vor face totul pentru apropiații lor și îi vor ajuta să găsească un drum pe care să le fie bine. Uneori vor avea grijă ca ceilalți să atingă succesul și își vor neglija propria carieră.
 12. Sunt visători
  Peștii te vor scoate din rutină și te vor atrage în lumea lor care este o lume a viselor și a optimismului. Ei nu suferă foarte mult pentru că au puterea de a ignora realitatea când aceasta îi supără și se rufugiază în visare. De asta sunt mereu pozitivi.
 13. Peștii sunt grațioși
  Ei atrag simpatii pentru că au un o energie pozitivă și se comportă delicat indiferent de situație. Te vei simți bine lână un Pește pentru că vei știi că el este plăcut și admirat de cei din jur.

Acum că știi toate calitățile celor născuți sub acest semn zodiacal, ar fi bine să îi apreciezi mai mult și să faci tot posibilul să nu pierzi o asemenea persoană din viața ta. Dacă vrei emoție, liniște, dar, în același timp, și distracție, atunci Peștii sunt ce ai nevoie.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Pești

 Surse articol: ThoughtcatalogTimesofindiaPurewow

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.