Horoscop
Înapoi la

14 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe înainte de a se întâlni cu un bărbat Balanță

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Sociabil, echilibrat, fermecător și un bun diplomat - așa poate fi descris, în câteva cuvinte, un bărbat născut sub semnul astrologic al Balanței. Acest nativ are o personalitate foarte bine conturată și un foc lăuntric de nestăpânit. A fost înzestrat de Venus, zeița iubirii, cu multe calități, ce îl transformă în partenerul ideal al zodiacului.

Dacă un bărbat din zodia Balanță ți-a intrat în grații, astrele te sfătuiesc să ai în vedere câteva lucruri esențiale înainte de a te întâlni cu acest nativ. Iată cele 14 lucruri pe care ar trebui să le știi despre el.

un barbat si o femeie stau asezati pe scaune si se tin de maini, in timpul unei intalniri

1. Flirtează cu nerușinare. Dacă un bărbat Balanță a pus ochii pe o femeie, va scoate imediat toate "armele" din dotare pentru a încerca să o cucerească și nu va renunța până când nu va reuși. Chiar dacă este implicat într-o altă relație, îi va fi destul de dificil să își stăpânească aceste impulsuri.

2. Este loial. Cu toate că iubește să se implice în tot felul de jocuri amoroase, dacă îi place de o femeie cu adevărat și vrea aibă o legătură sentimentală serioasă cu ea, este puțin probabil să calce strâmb. Este un partener foarte loial și dedicat. 

3. Adoră să socializeze și să îi facă pe oameni să se simtă confortabil. Este deseori gazda evenimentelor sociale și se pricepe de minune să aducă oamenii împreună. Este pozitiv, prietenos și se conectează în profunzime cu orice persoană apropiată.

Citește și: Cum să pui mâna pe bărbatul pe care îl placi, în funcție de zodia lui

4. Este sensibil, dar și bărbat, în adevăratul sens al cuvântului. Îi place să își scoată la iveală masculinitatea, dar totodată poate fi incredibil de sensibil și empatic în anumite situații.

5. Își pierde rareori cumpătul. Acest nativ se enervează foarte rar. Este cumpătat, are o atitudine relaxată asupra vieții și nu lasă nimic din jur să îl supere. Îi place să observe totul din umbră, înainte de a se implica. Câteodată poate fi destul de frustrant pentru partenera lui faptul că nu acționează, ci mai degrabă preferă să se detașeze complet de anumite situații.

6. Poate fi dificil să te desparți de el. Chiar dacă este implicat într-o relație care nu funcționează, bărbatul născut sub acest semn astrologic va face orice pentru ca iubita lui să rămână alături de el și încearcă din răsputeri să evite despărțirea.

7. Nu suportă trădarea. Îi place foarte mult să fie fairplay și este o persoană justă, fiind un foarte bun diplomat. Nu acceptă ideea ca partenera să îl trădeze și consideră că minciuna nu ar trebui tolerată în general, nu doar într-o relație.

8. Analizează toate variantele înainte de a lua o decizie. Cel mai mare atribut al său este faptul că are puterea de a cântări bine o situație înainte de a lua o hotărâre finală.

9. Apreciază frumusețea naturală și arta. Este romantic și foarte creativ. Nu ar trebui să te mire că afli despre el că a făcut parte din trupa muzicală a școlii, că a luat lecții de pictură sau că este pasionat de poezii. Are o înclinație către artă și are capacitatea de a evidenția frumusețea vieții în cele mai creative moduri.

o femeie si un barbat isi ating nasul si stau asezati pe pat

10. Căută echilibru și eleganță. Bărbatul născut sub zodia Balanței urăște lucrurile care ar putea să îl copleșească sau să îl sufoce. Nu cade niciodată în extreme și nu vrea să aibă niciodată ceva în exces. Are gusturi rafinate și îi place ca acasă să fie înconjurat de lucruri frumoase, scumpe și moderne.

11. Nu se decide și nu este demn de încredere. Se lasă foarte ușor influențat și poate fi dificil să îți dai seama dacă se va ține sau nu de promisiune. Din cauza faptului că îi place să mult înainte de o decizie, se hotărâște destul de greu. Simplul fapt că îl întrebi ce își dorește să mănânce într-o seară poate fi o adevărată provocare pentru el.

12. Se răsfață singur. Pentru că îi plac lucrurile scumpe, are tendința să cheltuie excesiv pe obiecte extravagante. Este un obicei care poate provoca discuții aprinse pe tema banilor într-un cuplu, mai ales că el nu este foarte priceput în a gestiona un buget lunar.

13. Adoră să îl flatezi. Complimentează-l tot timpul și cu siguranță îi vei câștiga inima pentru totdeauna. Spune-i că îți plac hainele, pantofii săi, dar și că îi admiri preferințele în materie de filme. El are gusturi deosebite și este foarte conștient de acest lucru, astfel că abia așteaptă ca alte persoane din jurul său să observe.

14. Este leneș. Bărbatul Balanță ia totul așa cum este și rareori caută în profunzimea lucrurilor. Nu dorește să citească printre rânduri sau să muncească suplimentar. Nu este vorba despre faptul că nu este ambițios, ci doar că nu vrea să facă eforturi în plus. Atitudinea sa poate fi deranjantă pentru partenera de viață, mai ales în cadrul primelor întâlniri, când nu va face prea multe pentru a iniția vreo acțiune, de orice fel.

Surse articol: Thoughtcatalog / Astrology-zodiac-signs / Astrology

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum știe un bărbat că ești aleasa lui pe viață, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.