Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

20 ianuarie, zi explozivă pe cer: Soarele intră în Vărsător și va fi eclipsă de Super Lună în Leu: se încheie un capitol important pentru zodii

Joi, 16.01.2020

Sfârșitul lui ianuarie aduce evenimente astronomice cu profunde implicații în viața zodiilor, iar ziua de 20 ianuarie va fi cu adevărat memorabilă. La această dată, Soarele părăsește semnul Capricornului și trece în Vărsător, o localizare despre care se spune că nu este tocmai favorabilă, pentru că este în opoziție cu domiciliul său din Leu.

inger

În acest semn de aer, imprevizibil și schimbător, Soarele anunță schimbări importante în viața zodiilor, pecetluite de un alt eveniment major din 20 ianuarie. La aceeași dată, vom avea Super Luna în Leu, întunecată de eclipsă, prevestind încheierea unor capitole din existența noastră.

Iată ce efecte va avea această configurație explozivă asupra zodiilor:

Berbec

Pentru nativii Berbec este vremea unei decizii: fiind supraîncărcați de prea multe activități profesionale, vor fi nevoiți se renunțe la un proiect sau la un anumit post, pentru că nu se mai pot descurca cu atâtea responsabilități. Chiar dacă acest lucru atrage după sine diminuarea veniturilor, Berbecul este obligat să facă astfel, dacă vrea să mai aibă timp pentru cei dragi și să-și protejeze sănătatea.

Taur

Pentru nativii din Taur s-ar putea încheia un capitol din viața lor sentimentală. Fie vor încheia o relație romantică pentru că nu se simt satisfăcuți de ceea ce primesc, fie vor renunța, în sfârșit, la iluziile legate de o anumită persoană. Soarele în Vărsător anunță tulburare și tristețe pentru Taur, dar este numai o etapă de maturizare, care va face ca deciziile sale să fie mai realiste și mai înțelepte.

Gemeni

Dacă este să încheie ceva, Gemenii vor termina cu falșii prieteni, care îi trag în jos și le pun piedici în dezvoltarea personală. Eclipsa de Super Lună din Leu le va sesiza faptul că sunt manipulați și mințiți de persoane pe care le credeau apropiate, dar care nu vor decât să profite de ei. Sfârșitul acestor relații este benefic pentru Gemeni, care vor putea crește liberi pe plan personal și spiritual, fără aceste influențe toxice.

Rac

Relația dintre Rac și eclipsa de Super Lună din Leu este foarte puternică pe plan emoțional. Radiația ocultă a astrului selenar îi va ajuta pe nativii Raci să pătrundă în ungherele ascunse ale sufletului și să descopere lucruri despre ei înșiși pe care le ignorau, emoții care le făceau rău. Odată scoase la suprafață sentimentele de vinovăție și neputință, vechile resentimente și frustrări, rănile sufletului vor începe să se vindece. Racul va parcurge un traseu terapeutic, care îl va ajuta să încheie un capitol dureros din viața sa.

Leu

Cu Soarele, astrul său guvernator aflat în zodia subversivă a Vărsătorului și cu influențele stranii ale eclipsei de Super Lună în propriul semn, Leul va avea o perioadă destul de tensionată, în care va pune punct unor relații care îi fac rău și de care nu a avut curajul să se desprindă. Poate că va încheia o relație profesională abuzivă sau o legătură de iubire care îl face să sufere, cert este că va schimba ceva important în viața lui începând cu ultima parte a lunii ianuarie.

Fecioară

Fecioara simte de multă vreme nevoia de schimbare în viața sa, de mai multă aventură și adrenalină, așa că evenimentele astrale din 20 ianuarie îi dau impulsul necesar pentru a face anumite transformări în rutina de zi cu zi. Dacă va începe un antrenament sau un program de dezvoltare personală, Fecioara trebuie să încheie cu vechile obiceiuri și să-și deschidă mintea către nou și către evoluția proprie. Este posibil ca această etapă din viața ei să întâmpine multe rezistențe, dat fiind firea conservatoare a Fecioarei, dar până la urmă lucrurile vor merge spre bine.

femeie in leagan

Balanță

Pe cerul sentimental al Balanței se adună nori negri de furtună. Relața sa cu persoana iubită este destul de complicată, iar frustrările care s-au acumulat în timp nu mai pot fi neglijate. Balanța trebuie să se hotărască dacă acceptă total starea prezentă de lucruri și trece mai departe, la un nou nivel cu relația sa ori dacă pune capăt actualei legături, pentru că nu mai poate să tolereze anumite lucruri. Orice decizie ar lua, nu este ușor de pus în practică, dar influența Soarelui în Vărsător, un semn de aer ca și Balanța, face ca schimbarea să fie iminentă.

Scorpion

Super Luna în eclipsă din Leu este un semn pentru Scorpion că trebuie să lase precauțiile la o parte și să lupte fățiș cu persoanele care îi pun bețe în roate pentru a-și atinge scopurile. A venit vremea să încheie cu atitudinea sa conciliantă, dacă vrea să ajungă în poziția pe care și-a propus-o încă de anul trecut. Data de 20 ianuarie ar putea fi un punct de cotitură pentru Scorpion, care renunță la vechiul său chip pentru o nouă atitudine, mai puternică și mai îndrăzneață.

Săgetător

Sunt multe lucruri din trecutul său pentru care Săgetătorul își face reproșuri pe care și le impută, dar influențele astrale îi comunică să pună stop acestor gânduri negative. Soarele în Vărsător va facilita trecerea la o nouă eră pentru nativii Săgetători, care înțeleg că este vremea să lase deoparte trecutul și să-și ierte propriile greșeli. Un traseu terapeutic ori întâlnirea cu o persoană influentă, pe care Săgetătorul o consideră mentorul său, îl va ajuta să închidă rănile trecutului și să-și permită libertatea de a trăi fără regrete.

Capricorn

Începe o nouă epocă pentru Capricorn, care este hotărât ca anul acesta să acceseze toate oportunitățile pe care i le scoate înainte destinul. Pentru că va încheia un capitol legat de formarea sa profesională și va putea pune în practică cele învățate, Capricornul se simte eliberat de stresul evaluărilor și încrezător în forțele proprii. Și pe plan personal, Capricornul intenționează să-și creeze o nouă imagine, renunțând la modul său învechit de prezentare în favoarea unuia mult mai seducător și de succes.

Vărsător

Cu Soarele aflat în semnul său, Vărsătorul capătă suficient curaj pentru a pune punct lucrurilor care îi fac rău din viața sa. Fie că este vorba despre o slujbă care nu-l mai satisface, despre o relație dificilă sau despre persoane care îl trag în jos, Vărsătorul se decide să se desprindă din lanțurile convențiilor și să trăiască după cum îi dictează conștiința. Chiar dacă acest lucru i-ar putea aduce o perioadă de singurătate, este bine-venită, pentru că va putea reflecta la modul în care își va organiza viața și la planurile sale de viitor.

Pești

silueta

Sensibilitatea și spiritul lor dependent îi fac adesea pe Pești victime ale persoanelor care vor să-i manipuleze, fie din familie, fie parteneri sau prieteni. Eclipsa de Super Lună din Leu îi împuternicește pe Pești, care își asumă să se desprindă dintr-o relație de manipulare emoțională, chiar dacă trebuie să accepte și suferința. Cu Soarele în Vărsător, decizia lor capătă fermitate și le aduce numai beneficii.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!