Horoscop
Înapoi la

2021, anul celor mai dureroase despărțiri. 3 cupluri își iau ADIO pentru totdeauna

2021, anul celor mai dureroase despărțiri. 3 cupluri își iau ADIO pentru totdeauna

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Anul 2021 este cel al speranțelor și al dorințelor împlinite, însă pe de altă parte și o șansă pentru ca mulți dintre nativi să încheie un capitol din viața lor. Pentru trei cupluri din horoscop planetele și astrele aduc influențe negative în sfera romantică și vor avea parte doar de lacrimi amare și multă suferință.

Fie că au observat de mult timp schimbări comportamentale în privința partenerului lor sau o altă persoană își face apariția și le strică echilibrul amoros, cert este că vor simți din plin dezamăgirea și trădarea. Separarea se produce pentru totdeauna și, oricând de mult vor încerca să amâne momentul, acesta este inevitabil. 

3 cupluri își iau adio pentru totdeauna în 2021!

Leu și Capricorn

Mândrul Leu își va călca de foarte multe ori pe orgoliu într-o relație cu un nativ Capricorn. Cel din urmă iubește tradiția și confortul și preferă să se relaxeze în liniștea căminului său. Monotonia a pus stăpânire în cuplul lor pentru că Leul și-a dorit de prea mult timp să își reia viața socială, deși este conștient că partenerul său nu este la fel de încântat. Este posibil ca Leul să se lase dus de val la o petrecere și să flirteze prea mult cu o persoană nouă și interesantă. Însă atunci când întâmplarea va ajunge la urechile Capricornului, el nu își va găsi puterea de a ierta și va decide să plece cu ușa trântită în urma sa. 

Gemeni și Scorpion

La începutul relației lor, nativul Gemeni a fost absolut fascinat de profunzimea cu care Scorpionul își exprimă emoțiile. Pasiunea a fost cea care i-a legat în primele luni, însă realitatea este mult mai dură. Scorpionul are nevoie constantă de a se conecta profund cu partenerul său, în timp ce nativul Gemeni este extrem de superficial. Scorpionul va avea o revelație amară și va realiza că oricât de mult a încercat să întrețină relația, legătura lor nu îl va satisface niciodată pe deplin. Așadar, va lua în mod rațional decizia de a merge pe un drum separat, chiar dacă iubirea încă este vie și prezentă.

Citește și: Șapte moduri în care te protejezi de despărțire

Fecioară și Săgetător

Acestor doi nativi nu li s-au dat prea multe șanse încă de la început, însă cumva au reușit să găsească lucuri în comun care să îi atragă unul la celălalt. Inițial, Fecioara se bucura de spontaneitatea Săgetătorului, dar și de latura sa artistică. Acum, Săgetătorul și-a cam pierdut farmecul și a început să își neglijeze partenerul. Un motiv perfect pentru ca Fecioara să pună piciorul în prag, să își facă bagajele și să nu mai vrea să aibă niciodată de-a face cu o persoană născută sub acest semn astrologic. 

Surse articol: TimesofIndia / Bustle / YourTango

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Treci repede peste despartiri?
Incepe quiz
Treci repede peste despartiri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.