Horoscop
Înapoi la

21 decembrie – cea mai rea zi din 2017! De ce au numit-o astrologii astfel

Redactor Divahair.ro

Dacă aveai impresia că acest sfârșit de an va fi unul lipsit de evenimente nefericite, se pare că ce e mai rău abia urmează. Astrologii sunt de părere că solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie este cea mai proastă zi din 2017, din cauza unui eveniment cosmic care nu a mai avut loc niciodată în ultimii 350 de ani. Pentru prima dată din 1664, Soarele se va alinia cu o planetă puternică, cunoscută pentru faptul că influențează deciziile importante ale oamenilor, dar și pentru consecințele negative ale acestora.

Solstițiul de iarnă ne va aduce, la propriu, cea mai întunecată zi din an, care ne va afecta viețile în mod negativ. Astrologii ne sfătuiesc să nu luăm decizii importante în această zi și nici să întreprindem acțiuni drastice. Ești curioasă care sunt efectele zilei de 21 decembrie asupra vieții tale? Află mai jos!

barbat cu umbrela in furtuna

De ce este 21 decembrie cea mai rea zi din 2017

Cu siguranță te întrebi de ce acest solstițiu este diferit față de toate celelalte, care au loc în fiecare an. Neil Spencer, astrolog și scriitor, este cel care afirmă că acest solstițiu va fi diferit față de cele din trecut deoarece, pentru prima dată din 1664, Soarele se va muta în Capricorn, la câteva ore după ce Saturn va face o mișcare asemănătoare, ceea ce va duce inevitabil la alinierea Soarelui cu Saturn. Acest fenomen este cunoscut pentru faptul că are consecințe negative asupra noastră.

În horoscop, Saturn în Capricorn este un fenomen extrem de benefic, care ne face să fim mult mai determinați, dar care nu promite o schimbare majoră și definitivă. Pe 21 decembrie trebuie să fim extrem de atenți, deoarece orice lucru pe care îl vom face în această zi va fi destul de dificil, iar lucrurile noi pe care le vom începe vor avea consecințe pe termen lung.

De asemenea, pe Luna Living suntem avertizați că este posibil să ne simțim constrânși și limitați, însă acest sentiment nu trebuie să ne țină departe de obligațiile noastre. În această zi trebuie să avem grijă de sarcinile noastre și abia apoi putem face tot ce dorim. Nivelul de energie poate fi destul de scăzut, dar nu trebuie să folosești acest lucru ca pe o scuză de a nu te implica.

planete aliniate

De asemenea, atunci când găsești o soluție la problema ta, asigură-te că va corespunde interesului celorlalte persoane, nu doar cu al tău. Dacă te gândești doar la tine, atunci ceea ce vei face nu va fi trainic și se va ruina mai devreme decât crezi.

Și astrologul Jayashree Bose dezvăluie predicții negative în legătură cu acest eveniment. 21 decembrie ne va aduce multe probleme și din acest motiv orice activitate importantă ar trebui să fie evitată. Evită întâlnirile sau călătoriile, deoarece există șanse mari ca acestea să fie amânate.

Această situația va dura până pe 22 decembrie, când Mercur intră în retrograd. Așadar, pe 21 decembrie, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să stai în casă, să te uiți la filme de Crăciun și să savurezi o ciocolată caldă delicioasă!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.