Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

3 cupluri din zodiac care nu rezistă după ce se mută împreună

DivaHair

La începutul unei relații, toate lucrurile sunt roz. Fluturașii din stomac ne fac să ne topim de iubire, iar micile gesturi de tandrețe ne fac să ne simțim în al nouălea cer. Totuși, realitatea începe să ne fie zdruncinată din temelii atunci când începem să îl cunoaștem din ce în ce mai bine pe cel drag și când îi descoperim și trăsăturile mai puțin plăcute.

O etapă importantă și decisivă într-o relație de cuplu este momentul mutării împreună, care ne determină să ne trezim la realitate și să ne dăm seama că o relație are nevoie de multă răbdare, sacrificii, dar și de o comunicare sporită. În funcție de trăsăturile semnelor lor zodiacale, anumite cupluri din zodiac nu rezistă după ce se mută împreună. De ce se întâmplă acest lucru? Află mai jos!

cuplu suparat la mergine de lac

Iată care sunt cele 3 cupluri din zodiac care nu rezistă după ce se mută împreună!

Rac și Capricorn

Racul este romantic și drăgăstos și te surprinde în fiecare clipă cu gesturi de afecțiune. Capricornul, pe de altă parte, este ceva mai pragmatic, indiferent și tinde să se orienteze spre propriul confort. Atunci când se manifestă egoismul său, acest cuplu poate avea probleme serioase de comunicare. Racul se închide în sine când simte că este respins, pe când orgoliul Capricornului nu îl lasă să facă primul pas spre iertare. Conviețuirea devine astfel extrem de dificilă, iar cei doi pot chiar să ajungă la despărțire.

Fecioară și Balanță

Fecioara impresionează Balanța cu inteligența sa, dar și cu simțul umorului și micile gesturi de afecțiune. Balanța, pe de altă parte, este oaza de liniște de care are nevoie Fecioara și acel suflet pereche care o face să creadă din nou în dragostea adevărată. Deși această relație este armonioasă și plină de iubire, lucrurile se pot schimba atunci când cei doi se mută împreună. Balanța tinde să fie complet nehotărâtă și dezorganizată, fapt ce o va scoate pe Fecioară din minți. Dacă acest nativ este deschis spre oameni și simte nevoia să se înconjoare mereu de prieteni, Fecioara va prefera să rămână acasă chiar și sâmbătă seara, în liniștea și confortul propriului cămin, eventual cu o carte în mână. Aceste diferențe vor deveni din ce în ce mai evidente în timp și pot duce la despărțire.

cuplu certat

Pești și Berbec

Sensibil și iubitor, nativul din zodia Pești va fi impresionat de tăria de caracter a Berbecului, dar și de determinarea acestuia. Berbecul va găsi în Pești un partener pe care se poate baza oricând, care îi oferă toată grija și atenția de care are nevoie. Mutatul împreună riscă să îi trezească pe cei doi îndrăgostiți la realitatea dură. Berbecul tinde să își piardă cumpătul destul de frecvent, iar nativul din Pești este rănit extrem de ușor de temperamentul vulcanic al jumătății sale. Această relație este una toxică pentru ambii parteneri, iar conviețuirea poate deveni un iad.

Cele 3 cupluri din zodiac care nu rezistă după ce se mută împreună pot trece peste această etapă dificilă din relație doar dacă vor fi dispuși să se schimbe de dragul partenerului și în numele iubirii.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!