Horoscop
Înapoi la

3 cupluri din zodiac care se despart până la finalul verii

Redactor Divahair.ro

Vara 2019 nu a fost unul dintre cele mai ușoare anotimpuri pentru nativi și se pare că nici finalul de sezon nu este unul prea îmbucurător. Deși au reușit să aibă o vară plină de aventuri și clipe fericite, se pare că finalul de anotimp le aduce celor 3 cupluri din zodiac multe surprize neplăcute.

Aceste cupluri vor ajunge la finalul acestei luni la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separat și să pună capăt unei legături care nu are niciun viitor. Unii își vor asculte vocea inimii, pe când alții vor asculta sfaturile prietenilor, dar și ale familiei. Ești curioasă care sunt cele 3 cupluri din zodiac care se vor despărți până la finalul verii și care sunt motivele din spatele deciziilor acestora? Află mai jos!

 barbat care isi saruta iubita pe frunte

Ce cupluri se despart până la finalul verii

Gemeni și Balanță

Deși problemele din relația voastră nu sunt tocmai o noutate, se pare că acestea vor culmina la finalul acestei veri. Dacă până acum ați ascultat de părerile celor din jur și ați decis să mai rămâneți împreună, acum este momentul să vă ascultați vocea inimii. Această relație este terminată de mult timp și de aceea ar trebui să fie încheiată oficial cât mai repede.

Rac și Săgetător

Ați reușit să le demonstrați celor din jur că, în ciuda diferențelor evidente care există între noi, puteți să funcționați ca un cuplu. Totuși, această ambiție v-a costat scump și chiar v-a adus în ultima perioadă în culmea disperării. Aveți perspective și gusturi diferite. Racul preferă să își petreacă timpul liber mai mult în casă, în compania persoanei iubite, pe când Săgetătorul preferă să profite de acest timp pentru a explora locuri și pentru a cunoaște oameni noi. Diferențele vă vor determina la finalul lunii august să vă despărțiți, așa că este mai bine să nu vă mai mințiți singuri.

 barbat si femeie in ring

Capricorn și Berbec

În cazul acestui cuplu, atracția fizică contează cel mai mult. Atunci când aceasta nu mai există, dispare și iubirea. După o vară nebună, vă veți da seama că această relație nu are niciun viitor. Vă doriți lucruri diferite și acest lucru este evident atunci când nu vă aflați în dormitor. Aveți caractere puternice și mereu vor exista discuții în contradictoriu. Veți asculta de sfatul prietenilor și veți pune capăt acestei legături toxice pentru totdeauna la finalul acestei veri.

Cuplurile din zodiac care se despart la finalul verii trebuie să știe că acesta este doar primul pas important pe care îl vor face în perioada următoare. Deși vor suferi la început, această despărțire le va fi extrem de benefică pe termen lung.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.