Horoscop
Înapoi la

3 cupluri toxice care se formează în această primăvară își fac zilele amare în următorii 7 ani

3 cupluri toxice care se formează în această primăvară își fac zilele amare în următorii 7 ani

Lorena Teacă

Dacă tocmai a trecut Ziua îndrăgostiților, asta nu înseamnă că dragostea nu mai plutește în aer. În această primăvară, 3 native ale zodiacului se îndrăgostesc nebunește de bărbați arătoși și foarte pasionali.

Impresionate de aspectul lor fizic, acestea uită de importanța caracteristicilor comportamentale și dau frâu liber sentimentelor, în ciuda incompatibilității dintre ei. Din această cauză, cele 3 native trăiesc în tensiune și îngrijorare timp de mulți ani, lucru care le aduce nefericire.

Iată care sunt cele 3 cupluri toxice care se formează în această primăvară:

Femeie cu mâna la cap și bărbat care o ia în brațe

Leu-Taur

Femeia Leu este singura nativă a zodiacului care consideră că aspectul fizic este mult mai important decât trăsăturile comportamentale. Îndrăgostită de frumos și de imaginea ei exterioară, aceasta aleargă toată viața după bărbați arătoși, care să o fac să se simtă mândră și superioară celorlalte femei.

Din cauza acestui fapt, Leoaica se va îndrăgosti în această primăvară de un nativ Taur educat și foarte elegant, care o va face să simtă norocoasă și invidiată de celelalte femei. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, relația va întâmpina foarte multe obstacole, cauzate de diferențele de gândire și de caracter dintre cei doi.

Scorpion-Fecioară

Indiferent de circumstanțe, femeia Scorpion adoră să dețină puterea, motiv pentru care își găsește foarte greu un partener cu care să se înțeleagă pe deplin. Sătulă de relațiile scurte și cu final trist, aceasta cade în brațele unui Făt-Frumos vulcanic și impunător.

Nativa Scorpion și bărbatul Fecioară vor avea parte de momente intime senzaționale, dar se vor certa și se vor contrazice din nimicuri la fiecare 5 minute. Ambii parteneri își doresc să aibă ultimul cuvânt de spus și niciunul nu renunță la orgoliu și capricii, motiv pentru care compatibilitatea dintre cei doi este aproape inexistentă. Cu toate acestea, datorită atracției fizice nemărginite, relația va dura mulți ani, dar nefericirea și momentele tensionate vor fi la ordinea zilei.

Bărbat și femeie care se ceartă

Vărsător- Rac

Femeia Vărsător este visătoare și adoră libertatea, distracția și cercurile de prieteni, dar de multe ori dă dovadă de indiferență și superficialitate. În plus, aceasta este aventurieră și adoră să experimenteze lucruri noi, așa că se lasă purtată de val spre o relație toxică, în care violența și jignirile sunt predominante.

Nativa Vărsător și bărbatul Rac se vor îndrăgosti la prima vedere, dar relația lor nu va fi una fericită. Pe măsură ce partenerii vor începe să se cunoască, lucrurile se vor schimba, iar pacea și liniștea se vor transforma în certuri și cuvinte grele. Cu toate acestea, relația va fi una de durată, deoarece ambele semne vor încerca să se schimbe pentru partener.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.