Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

3 femei care sunt prea deștepte pentru societatea de azi

Vineri, 16.02.2018
de Andreea Marinescu

Toate zodiile sunt inteligente în felul lor. Astfel, semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o inteligență intuitivă, de cele mai multe ori bazându-se pe instinct în deciziile pe care le iau. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o inteligență practică, care le permite să aplice toate cunoștințele pe care le au, dar și să rezolve cele mai complicate probleme. Semnele de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) au o inteligență logică, care le ajută să fie obiective și să analizeze o situație la rece, pe când semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești) au o inteligență emoțională și știu să rezolve conflictele și situațiile fără a se baza pe logică sau pe fapte.

Deși toate semnele sunt deștepte în felul lor, există doar 3 femei din zodiac care se remarcă printr-o inteligență ieșită din comun, care adesea nu poate fi înțeleasă de cei din jur. Deoarece societatea de astăzi se bazează pe alte valori, putem spune că aceste 3 zodii sunt prea deștepte pentru lumea în care trăiesc. Ești curioasă despre cine este vorba? Află de mai jos!

femeie cu cafea in mana

Iată care sunt femeile care sunt prea deștepte pentru societatea de azi

Rac

Deși majoritatea persoanelor consideră că această femeie este extrem de emotivă și sensibilă, adevărul este că tocmai acest lucru o face să fie una dintre cele mai inteligente femei din zodiac. Femeia Rac are o capacitate extraordinară de a absorbi informații, dar și de a-i înțelege pe cei din jur. Această nativă poate să te citească ca pe o carte deschisă și poate să îți vindece durerile fără să fii conștientă de acest lucru. Puține persoane înțeleg această inteligență emoțională, îndeosebi cele pentru care compasiunea și relațiile cu cei din jur nu prea contează.

Fecioară

Fecioara este calmă și are o fire analitică. Ea poate să rezolve orice problemă dificilă atunci când se află sub presiune. Înainte de a trece la măsuri stricte, se va gândi la toate opțiunile posibile și va încerca orice pentru a rezolva situația. Deoarece este un semn guvernat de Mercur, această femeie îmbină inteligența practică și logica. Totuși, nu oricine poate recunoaște aceste calități. Calmul Fecioarei este perceput de cele mai multe ori ca fiind indiferență și lipsă de interes. Doar cei care îi împărtășesc trăsăturile pot înțelege capacitatea de analiză și trierea zecilor de informații pe secundă.

femeie la birou

Scorpion

Atunci când ai o astfel de femeie aproape, poți fi sigură că nimic nu îți va sta în cale. Scorpionul deține o putere mentală de invidiat. Această nativă poate înțelege informațiile și gândurile cele mai ascunse ale oamenilor. Tăria de caracter o face să depășească orice obstacol. Poate să se ridice singură de jos și să se motiveze atunci când nimeni nu este aproape. Din cauza acestor trăsături, multe persoane se tem de nativa din Scorpion și preferă să o ocolească. Tocmai de aceea face parte din categoria zodiilor prea deștepte pentru societatea de azi, pe care puține persoane le înțeleg.

Zodiile care sunt prea inteligente pentru ziua de azi trebuie să fie mult mai conștiente de trăsăturile lor unice și să le valorifice la nivel maxim pentru a-i ajuta atât pe cei din jur, cât și pentru împlinirea personală. Nu se pot lăsa atinse de faptul că societatea nu le înțelege!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (101)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!