Horoscop
Înapoi la

3 femei deștepte, dar fără școala vieții

3 femei deștepte, dar fără școala vieții

Redactor Divahair.ro

O femeie deșteaptă nu este neapărat suma facultăților pe care le-a urmat, ci poate fi recunoscută după modul în care se comportă cu cei din jur, cum se descurcă în viața de zi cu zi, dar și în funcție de calitatea oamenilor din jurul ei. Școala vieții presupune de fapt acumularea unor experiențe care îți oferă un anumit grad de înțelepciune în relațiile cu cei din jur.

Cele 3 femei din zodiac despre care vom vorbi astăzi nu au această școală ce le ajută să vadă dincolo de aparențe și să știe atunci când cineva le manipulează. Sensibilitatea și naivitatea le transformă în victime sigure, chiar dacă au succes în carieră și sunt puternice. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

femeie care se stramba

Iată care sunt zodiile de femei deștepte, dar fără școala vieții!

Rac

Sensibilitatea ta și nevoia de a te apropia de cât mai mulți oameni te-au ajutat să te integrezi ușor în orice mediu și să urci pe treptele succesului destul de rapid. Ești genul de persoană care sare mereu în ajutor și care a depus multe eforturi pentru a ajunge cine este. Totuși, faptul că muncești mai mult decât ceilalți și că îți oferi mereu ajutorul arată faptul că nu ai școala vieții. Cei din jur profită de bunătatea ta și astfel ajungi să stai peste program pentru a-ți respecta promisiunile. Încearcă să fii mai selectivă cu cei din jur, dar mai ales cu prietenii. Multe persoane se pot apropia de tine doar pentru că își urmăresc interesele. Fii atentă la semne și nu le lăsa să te manipuleze.

Balanță

Deschisă și sociabilă – așa poate fi descrisă nativa din Balanță. Îți place să te însoțești de oameni și să ai cât mai mulți prieteni. Totuși, o mare parte dintre aceștia sunt falși și își aduc aminte că exiști doar atunci când au nevoie de tine. Deschide ochii și vezi dincolo de aparențe! Folosește-ți înțelepciunea mai mult în relațiile cu cei din jur și nu îi lăsa să profite de bunătatea ta! Cu alte cuvinte, fă tot posibilul „să te înscrii” la cursurile școlii vieții!

femeie care sta pe canapea

Pești

Îți place să le faci pe plac tuturor doar pentru a te integra mai ușor într-un grup și a-ți face prieteni. Dacă ai fi avut școala vieții, ai fi știut că cine te dorește cu adevărat în viața lui va face orice pentru a te păstra. Deși ești o femeie de succes, bărbații te duc adeseori de nas. Nici nu este de mirare că ai trecut prin atâtea relații eșuate, în urma cărora ai rămas cu inima frântă. Ai mai multă încredere în tine și fii mai selectivă cu persoanele pe care le lași să intre în viața ta.

Femeile din zodiac deștepte, dar fără școala vieții, trebuie să învețe să facă diferența dintre aparență și esență, dar și să înceteze să le mai facă celorlalți pe plac!

Surse foto: Getty Images, iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte