Horoscop
Înapoi la

3 femei din zodiac care sunt puse pe furat bărbaţi în vara 2019

3 femei din zodiac care sunt puse pe furat bărbaţi în vara 2019

Roxana Dumitrica

Există femei fascinante cărora bărbaţii nu le pot rezista. Aceste femei profită de toate calităţile lor pentru a avea bărbaţii la picioare. Sunt fantezia erotică al oricărui bărbat, iar felul lor de a fi îi face chiar şi pe cei mai loiali parteneri să uite de familie şi de principii. Iată care sunt zodiile care vor fura bărbaţi în această vară şi de care trebuie să stai cât mai departe, pentru binele relaţiei tale.

Femeia Scorpion nu ţine cont de relaţii

Femeia Scorpion este cea mai pasională din zodiac. Are un libido bine dezvoltat şi nu are inhibiţii sau remuşcări. Felul ei de a fi îţi va vrăji partenerul, care o va urma oriunde, înainte ca tu să-ţi dai seama. Pune suflet în ficare atingere, iar firea ei enigmatică atrage bărbaţii ca un magnet. La început, vei crede că este doar atracţie sexuală, dar vei avea o surpriză. Iubitul tău se va îndrăgosti nebunește de ea, chiar sub ochii tăi. Femeia Scorpion crede că relaţiile sunt doar nişte banale convenţii sociale, iar inima este cea care dictează şi îţi spune unde vrei să fii cu adevărat. Dacă vrei o relaţie liniştită, ţine-ţi iubitul departe de privirea ei.

Femeia Leu vede totul ca pe o luptă

Femeia Leu ştie ce vrea şi nu se lasă până nu obţine ce-şi doreşte. Îi place să fie în centrul atenţiei şi să strălucească, deci este aproape imposibil ca iubitul tău să nu o remarce. Dacă şi ea a pus ochii pe el, este posibil să-l pierzi mai repede decât ai crede. Nu are scrupule şi vede totul ca pe o luptă din care ea trebuie să iasă mereu învingătoare. Personalitatea ei puternică va determina orice bărbat să lupte pentru a o cuceri. Iubitul tău se va simţi mândru să o aibă, deoarece va şti să-i gâdile orgoliul.

Femeia Săgetător iubeşte aventura

Femeia Săgetător este una dintre cele mai extravagante din zodiac. Bărbaţii ar face orice să-i fie pe plac. Are gusturi foarte rafinate şi partenerul tău va cheltui sume exorbitante pentru a-i face pe plac. Spiritul ei de aventură va trezi simţurile chiar şi în cel mai liniştit partener, care va simţi că trăieşte din nou. La rândul ei, îi va oferi plăceri nebănuite şi va fi o extraordinară confidentă. Iubitul tău va simţi nevoia să-i destăinuie toate problemele din relaţia voastră. Dacă iubitul tău are o „amică” născută în această zodie, fii pe fază! Nu ştii când l-ai putea pierde, pe neaşteptate, în faţa ei.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.