Horoscop
Adevarata Stare de Bine

3 femei din zodiac cu potențial de geniu

Miercuri, 05.07.2017
de Mihaela Onofrei

Oamenii inteligenți sunt de cele mai multe greu de înțeles. Aceștia își găsesc refugiu în lumea ideilor, acolo unde se pot simți în largul lor și unde își pot satisface setea infinită de cunoaștere. Deși sunt ființe extrem de deștepte, au probleme în a stabili legături cu cei din jurul lor. Deoarece au standarde ridicate, puțini oameni reușesc să îi satisfacă intelectual, să se apropie de ei și să îi cunoască cu adevărat.

În zodiac, doar 3 femei îndeplinesc aceste criterii. Sunt femei puternice, îndeplinite pe plan educațional și profesional, însă care au probleme în a-și găsi împlinirea pe plan personal. Aceste native sunt firi singuratice, care preferă să își petreacă timpul în scopul exploatării potențialului lor de geniu și care nu reușesc să stabilească legături puternice și de durată cu cei din jurul lor.

femeie doctor la birou

Iată care sunt cele 3 femei din zodiac cu potențial de geniu!

Rac

Deși este de cele mai multe ori criticată pentru sensibilitatea ei, nativa din Rac reușește să fie una dintre zodiile cu potențial de geniu tocmai datorită înclinației sale către oameni. Dorința de a-i ajuta pe ceilalți o determină pe această nativă să caute noi modalități de a le face viața mai ușoară. Astfel, acest semn zodiacal are toate șansele să fie un cercetător de excepție sau un medic. Deși este un semn destul de reticent atunci când vine vorba de stabilirea unor legături de încredere cu cei din jur, intențiile sale sunt cât se poate de nobile.

Fecioară

Prietenia cu această nativă nu va fi niciodată ușoară din cauza inteligenței pe care o posedă și care o face să fie destul de selectivă atunci când vine vorba de prieteni. Trebuie să treci prin nenumărate teste dacă vrei să fii prieten cu acest semn zodiacal. Totuși atunci când reușești să îi câștigi încrederea, garda este lăsată jos și vei descoperi o femeie extrem de deșteaptă, cu potențial de geniu, căreia îi place să își ajute prietenii și care se implică 100%.

femeie cu tableta in mana

Capricorn

A lupta pentru câștigarea dragostei unei native din zodia Capricorn este ca și cum te-ai lupta cu morile de vânt. Deoarece este o femeie inteligentă, care așteaptă același lucru din partea potențialilor parteneri, aceasta nu se lasă înduplecată cu una, cu două. Trebuie să ai multe calități pentru a-i câștiga inima și aprecierea acestei native. Femeia Capricorn preferă bărbații inteligenți, care să știe cum să o stimuleze intelectual și care să îi mențină interesul aprins. Perioada de cucerire a femeilor din această zodie este o probă de foc pentru majoritatea bărbaților, în care mulți eșuează. Totuși exigența sa aproape nebunească nu vine din îngâmfare, ci din standardele înalte și valorile morale pe care le are.

Tu ce femei din zodiac cu potențial de geniu mai știi?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (31)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!