Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

3 femei din zodiac pe care bărbații le lasă și le regretă o viață

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nu este un secret că majoritatea bărbaților își doresc mai multe experiențe amoroase, așa că pot ajunge să înșele sau să părăsească femeile lângă care erau la un moment dat. Unii dintre ei își dau seama ulterior că au făcut cea mai mare greșeală a vieții lor. Se trezesc năpădiți de amintirea femeii pe care au lăsat-o în urmă și realizează că nu mai simt lângă nimeni ce au simțit alături de ea. Din păcate, atunci când înțeleg acest lucru, poate fi prea târziu. Iar, în cazul acestor trei femei din zodiac, bărbații ajung întotdeauna să regrete amarnic faptul că au rupt relația cu ele.

regrete

1. Femeia Rac oferă cele mai intense și autentice emoții

Racul este o persoană sentimentală în general, dar, atunci când intră într-o relație, sentimentele sale de iubire și admirație se dublează. Nimeni nu te va face să te simți în centrul universului așa cum te poate face o femeie Rac.  Iar, atunci când te îndepărtezi de ea, femeia Rac va face tot ce îi stă în putere să țină legătura vie. Dacă, însă, îi frângi inima, nu mai există cale de întoarcere. Femeia Rac este la fel de aprigă, pe cât este de sentimentală. Nu te va mai privi niciodată la fel, ba chiar vei deveni un străin pentru ea. Iar, la un moment dat, în viața ta, vei simți golul pe care femeia Rac ți l-a lăsat în inimă. Bărbații care părăsesc o femeie Rac, vor ajunge, cu siguranță, să o regrete din tot sufletul, pentru că nimeni nu-i va mai iubi vreodată atât de intens și sincer.

2. Femeia Scorpion îți așează lumea la picioare

Literalmente, este capabilă să facă orice sacrificiu, atunci când iubește cu adevărat. Pasiunea pe care o pune în relație este de neegalat. Pentru că se îndrăgostește greu, o femeie Scorpion va renunța la fel de greu la iubirea ei. Atunci când stai lângă o femeie Scorpion, vei simți protecție și stabilitate, precum și o infinită căldură sufletească. Însă, dacă o lași în urmă, femeia Scorpion devine mai dură și mai rece decât piatra. Nu mai ai nici o șansă să reintri în grațiile sale. Iar, ceea ce îi este caracteristic, femeia Scorpion nu se lasă până nu află adevăratul motiv pentru care ai rupt relația. Dacă ai un motiv suficient de bun, poate că mai există cale de întoarcere. Dacă, însă, o părăsești pentru altcineva, sperând că te vei putea întoarce oricând la ea, ia-ți adio pentru totdeauna de la cea mai stabilă legătură din viața ta.

3. Femeia Pești aduce magie în viața unui bărbat

Dragostea este ca un vis în viața unei femei din zodia Peștilor. Atunci când ești împreună cu ea, aduce la suprafață ce este mai bun din tine și din lume. Nu încape banalitate sau plictiseală lângă o femeie Pești, pentru că ea face lucrurile să strălucească, atunci când iubește. Când un bărbat o părăsește, femeia Pești are tendința să se învinovățească, la început, chiar dacă nu a făcut nimic greșit. Arareori, o femeie din această zodie arată sentimente de furie sau reproș, atunci când este lăsată în urmă. Mai degrabă, devine foarte tristă și imposibil de consolat. Fiind o persoană extrem de emoțională și intuitivă, femeia Pești simte că ceva este în neregulă, chiar înainte ca ruptura să se producă. 

inimi

Mai târziu, când inima ei începe să se vindece, o nativă din această zodie va căuta o altă dragoste, pentru a se dărui în totalitate. Nu se va mai întoarce niciodată la vechea iubire, pentru că nu suportă ideea de a fi din nou rănită.

Surse foto: istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (50)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 26 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66662 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51980 vizite)
  3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45003 vizite)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41610 vizite)
  5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40393 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
  2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
  3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
  5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!