Horoscop
Înapoi la

3 femei din zodiac sunt cerute în căsătorie în aprilie

3 femei din zodiac sunt cerute în căsătorie în aprilie

Roxana Dumitrica

Fiecare femeie își dorește o nuntă ca-n povești, alături de iubirea vieții ei. Primăvara aduce vești minunate pentru nativele mai multor zodii, care vor primi în această lună inelul mult visat. Iată care sunt cele 3 zodii care vor fi cerute în căsătorie în această lună.

O femeie care a acceptat cererea în căsătorie

Berbec

Ambiția ta nativă se pare că a dat, din nou, roade. Pentru că relația ta merge din ce în ce mai bine, partenerul va decide, în sfârșit, să facă pasul cel mare. Eforturile pe care le-ai depus ca să menții relația mereu pasională îți vor fi răsplătite, în sfârșit, cu inelul la care visează orice femeie. Partenerul tău va trăi intens fiecare clipă alături de tine, iar dorința ta de a reuși mereu îl va motiva. Felicitări, ești doar la un pas distanță de altar!

Săgetător

Deși toată viața ai evitat relațiile serioase, iată că a venit timpul să te așezi la casa ta. Partenerul tău a fost fascinat de spiritul tău aventurier și își dorește să își petreacă restul vieții alături de tine. Deși firea ta este schimbătoare și de cele mai multe ori preferi să fii singură, acest gest te va emoționa până la lacrimi. Inelul pe care îl vei primi va fi unic, potrivit cu personalitatea ta originală. Vei descoperi, cu această ocazie, cât de frumoasă este explorarea lumii în doi.

Pești

Și nativele din Pești vor avea parte de momente emoționante în aprilie. Deși entuziasmul va fi mare, femeile din această zodie ar fi bine să nu se lase duse de val și să analizeze minuțios o decizie care le va schimba viața pentru totdeauna. Dacă își vor asculta inima, nativele din Pești vor lua cu sigurantă cea mai înțeleaptă decizie. Idealiste și romantice, abia așteaptă să-și organizeze nunta de vis. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?
Incepe quiz
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.