Horoscop
Înapoi la

3 femei fascinante din zodiac

3 femei fascinante din zodiac

Redactor Divahair.ro

Anumite femei pur și simplu sunt făcute pentru a ne încânta privirile, dar și pentru a ne fermeca sufletele. Ele au abilități înnăscute de seducție, dar și trăsături deosebite, care le fac să fie unele dintre cele mai apreciate femei, de care toți bărbații sunt captivați.

Acest lucru este valabil și pentru zodiac. Anumite native reușesc să ne impresioneze de fiecare dată cu modul lor de a fi, cu trăsăturile fizice, dar și cu alegerile inspirate din dormitor și din viața de zi cu zi. Ești curioasă despre care semne din zodiac este vorba? Află de mai jos care sunt cele mai interesante femei din zodiac!

femeie intinsa in frunze

Iată care sunt femeile fascinante din zodiac!

Fecioară

Guvernată de planeta Mercur, această nativă are un bun-simț ieșit din comun, amestecat cu un umor remarcabil. Fecioara poate fi classy, dar și impunătoare. Știe care îi este adevărată valoare și are multă încredere în propriile puteri, două dintre trăsăturile care o ajută să atragă bărbații ca un magnet. Femeile din această zodie au o putere extraordinară, aproape magică, de a-i face pe cei din jur să se îndrăgostească de ele ireversibil. Alte trăsături care fac din nativa Fecioară o femeie fascinantă sunt inteligența nativă, dar și cea dobândită printr-un studiu intens și o sete de cunoaștere infinită.

Fecioarele au corpuri perfect tonifiate, cu forme. Combinate cu atenția deosebită pentru igienă și îngrijire, aceste atuuri le fac să fie apreciate de toți bărbații din jurul lor. Au gusturi deosebite în materie de modă, iar alegerile lor nu sunt niciodată un rezultat al întâmplării. Perfecționismul de care dau dovadă este cu adevărat impresionant, și tocmai de aceea putem spune că nativele din Fecioară fac parte din categoria femeilor fascinante din zodiac.

Rac

Femeia Rac este guvernată de Lună, iar acest lucru îi conferă un farmec aparte, pe care îndeosebi bărbații îl sesizează. Ea este flexibilă, inocentă, emotivă și misterioasă, și de aceea mulți bărbați sunt vrăjiți de ea. Racul este una dintre femeile sensibile, care poate fi rănită extrem de ușor, trezind în bărbați spiritul protector. Racul are o natură duală, în sensul că cele mai frumoase caracteristici sunt ascunse sub cochilie. Dacă ar fi să descriem cel mai bine personalitatea acestei femei prin nuanțe, atunci ar fi nevoie de întreg curcubeul pentru a-i exprima sufletul colorat și vesel.

Totuși, există și o parte sexi și senzuală în ea, eliberată doar după ce soarele apune. Aceste femei pot fi extrem de romantice, dar și atrăgătoare. Cea mai frumoasă parte a  corpului este zona pieptului, care le oferă o plăcere incitantă bărbaților. Natura duală transformă nativa din zodia Rac într-una dintre cele mai fascinante femei din zodiac, al cărui potențial cu greu îl poți ghici.

femeie naturala

Balanță

Nici nu trebuie să ne mire că această zodie guvernată de planeta Venus face parte din categoria femeilor fascinante din zodiac. Femeile din Balanță sunt prietenoase și degajate și ascund în spatele unui zâmbet, de cele mai multe ori, un suflet intens și pasional. Balanța are un șarm care te face să o adori de la prima întâlnire, iar acest lucru se datorează și faptului că deține puterea de a-i atrage pe toți din jur de partea ei. Balanța este extrem de precisă atunci când vine vorba de satisfacerea partenerului. Are o natură romantică extraordinară, care o ajută să citească dorințele persoanei de alături.

Atunci când vine vorba de modă, această nativă dă dovadă de gusturi fine, care îi reflectă firea senzuală. Cea mai frumoasă parte a  corpului ei sunt ochii. Adesea este comparată cu o zeiță antică, cu ochi expresivi, dar și cu față luminoasă. Întotdeauna o vezi în poziții de conducere, ceea ce se aplică și în dormitor.

Acestea sunt cele 3 femei fascinante din zodiac, care reușesc să îi uimească pe cei din jur de fiecare dată, grație farmecului lor aparte.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (39)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.