Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

3 perechi de zodii care-și spun adio până la final de iunie

Otilia Geavlete

Luna iunie va fi o adevărată încercare pentru unele cupluri, care sunt pe punctul de a-și spune adio de ceva vreme. Cu Venus retrograd până pe 25 iunie, alături de o altă triadă retrogradă, reprezentată de Jupiter, Saturn și Pluto, șansele ca unele relații să se rupă sunt foarte mari. 

Semnele de foc sunt amenințate, în mod special, pentru că sunt impulsive și nu stau prea mult pe gânduri. Dacă observă că o relație nu mai merge, nu vor mai pierde timpul și, sub presiunea lui Venus aflat în mișcare retrogradă, vor lua decizii fără întoarcere.

Este posibil ca și semnele de aer, în special Vărsătorul și Gemenii să fie predispuse spre rupturi în prima lună de vară, pentru că sunt în general mai detașate, iar circumstanțele astrale speciale le pot împinge către despărțire. 

despartire

Care sunt perechile de zodii ce și-ar putea spune adio în iunie

Berbecul și Taurul

Între aceste două zodii nu a existat niciodată o compatibilitate foarte mare, mai ales că au moduri total diferite de a acționa și concepții incompatibile despre lume. În vreme ce Berbecul este activ, plin de pasiune și înflăcărat, Taurul este foarte chibzuit, dornic de siguranță și materialist. Berbecul are nevoie de aventură și senzații tari în relația sa, pe câtă vreme Taurul vrea seriozitate și un angajament de lungă durată. Atitudinea Berbecului de a se pune mereu pe primul plan și a-și impune voința, neacceptând contrazicere îi displace încăpățânatului Taur. În plus, Berbecul este un semn care se aprinde foarte ușor în dragoste, dar pasiunea sa trece la fel de repede, pe câtă vreme Taurul vrea o legătură pe viață. Toate aceste diferențe ireconciliabile se vor activa în luna iunie, fărcând ca unele cupluri Berbec-Taur să se destrame. 

Gemenii și Racul

Nestatornicii Gemeni și devotatul Rac, cine a întâlnit un cuplu mai contradictoriu? Gemenii sunt comunicativi, sociabili și pun mare preț pe inteligență, în vreme ce Racul este emoțional și profund, apreciind în mod deosebit valorile familiale și legăturile durabile. Gemenii fug de angajamente, Racul le caută. Ca semn de aer, Gemenii sunt interesați mai ales de cunoaștere și expansiune, pe când Racul, zodie acvatică, valorizează timpul petrecut cu cei dragi în liniștea căminului. Toate aceste diferențe sunt trecute cu vederea când Gemenii și Racul sunt la începutul relației lor, pentru că dragostea estompează incompatibilitățile. Dar cuplurile Gemeni-Rac care au trecut la un alt nivel al relației și nu mai simt pasiunea ca la începuturi, vor fi puse la încercare în luna iunie. Venus retrograd îi face pe ambii membri ai cuplului să privească mai profund în ei și să vadă ce-și doresc de la viață, iar rezultatul ar putea fi că vor constata diferențe ireconciliabile și vor ajunge la despărțire. 

maini poza

Scorpionul și Capricornul

Iată un cuplu care se formează greu și se destramă destul de repede, dacă cei doi parteneri nu sunt dispuși să accepte enormele diferențe dintre ei. Scorpionul este intens, pasional și orientat către latura senzuală, în vreme ce Capricornul este mult mai rațional și caută o relație care să-l stimuleze intelectual și să se bazeze pe autenticitate. În vreme ce Scorpionul pune mare accent pe valorile familiale, Capricornul poate fi destul de solitar și axat predominant pe scopurile lui, pe carieră și pe pasiuni. Atât Scorpionul cât și Capricornul vor să dețină puterea, de aceea s-ar putea să intre în conflict pentru o poziție de dominare. Capricornul nu poate tolera ca persoana iubită să-i ascundă ceva, în vreme ce Scorpionul are adesea nenumărate secrete. Dacă constată că lucrurile nu mai pot fi reparate, nici unul dintre aceste semne nu va sta prea mult pe gânduri ci va pleca pe calea sa. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!