Horoscop
Înapoi la

3 semne își vor găsi dragostea în 2020. Relațiile formate în acest an vor fi cele mai trainice

3 semne își vor găsi dragostea în 2020. Relațiile formate în acest an vor fi cele mai trainice

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anul 2020 este, cu siguranță, un an cu numeroase provocări, mai ales că reprezintă și începutul unui nou deceniu, dar are în plus o simetrie numerică foarte importantă, care vorbește despre armonii secrete și mesaje divine ce ne vor ghida viața.

În numerologie, atât 2020, cât și cifra rezultată prin însumare, adică 4, sunt numere care marchează o iubire stabilă, care anunță fidelitatea și întăresc jurămintele de credință dintre parteneri.

Zodiile care se vor îndrăgosti în anul ce urmează vor începe relații binecuvântate, care ar putea dura întreaga viață. Iată care sunt semnele cu cel mai mare potențial de a intra într-o legătură trainică de iubire în 2020!

cuplu

Leul își găsește un partener pentru toată viața

Dacă faci parte din această zodie luminoasă și pasională, anul 2020 îți va dărui o relație de poveste, care va prinde rădăcini solide și statornice. Persoana cu care vei începe o relație îți este deja cunoscută, ai încredere în ea și o admiri, dar nu ai sperat că prietenia voastră se va transforma într-o legătură trainică ce vă va aduce în final în fața altarului.

Momentul cel mai oportun pentru a-ți începe relația de iubire este cel al solstițiului de vară, din 21 iunie, când Soarele se află într-o poziție stabilă, sugerând fidelitate și deschidere către intimitate. Pe 19 decembrie, Jupiter, protectorul căsătoriilor, se va afla în Casa a 7-a a Leului (relațiile și căsătoria), făcând ca acest moment să fie cât se poate de potrivit pentru a încheia un legământ oficial cu persoana iubită.

Balanța se bucură de armonie în dragoste

Anul 2020 va reface echilibrul în iubire pentru zodia ta, astfel că persoana pe care o vei întâlni în acest nou deceniu ar putea fi sufletul tău pereche, jumătatea alături de care vei petrece mulți ani, poate întreaga viață. Venus, planeta care te guvernează, îți dă farmec și o atracție magnetică asupra bărbaților, dar îți deschide și ochii spre cea mai stabilă și potrivită relație.

Perioada în care Venus va fi retrogradă în Gemeni, respectiv între 13 mai și 25 iunie 2020, este singura în care trebuie să te ferești să intri într-o legătură sentimentală. În restul anului, toate posibilitățile îți sunt deschise, mai ales că vei întâlni oameni fascinanți, iar chimia erotică va fi maximă cu unele persoane.

Marte tranzitează o lungă perioadă Casa a VII-a, a relațiilor, dându-ți mai mult curaj și deschidere în relații. Trebuie să dai totuși o atenție sporită deciziilor impulsive, iar dacă ai de ales între două persoane, lasă influențele armonioase ale lui Venus să te ghideze. Pe 19 decembrie va avea loc un eveniiment de bun augur pentru tine, întrucât Jupiter va intra în Casa a V-a (a iubirii) și se va afla în conjuncție cu Saturn, sporindu-ți șansele la o relație stabilă și de lungă durată.

Peștii își întâlnesc marea iubire

cuplu

După o perioadă destul de tensionată, marcată de evenimente astrale care te predispun la excese emoționale, te vei simți, în sfârșit, gata să-ți cauți jumătatea perfectă. Eclipsa de lună prin penumbră din 10 ianuarie va avea loc chiar în casa iubirii pentru tine și ar putea semnifica sfârșitul unor relații pline de suferință, ceea ce îți va deschide inima spre noi începuturi.

Pe de altă parte, Mercur va fi retrograd în Vărsător și Pești, între 17 februarie și 10 martie, ceea ce ar putea să-ți afecteze comunicarea și buna înțelegere atât în relațiile mai vechi, cât și în cele nou inițiate. În ciuda unui început de an dificil, 2020 va fi un an de aur pentru tine.

Începând cu 13 ianuarie, Venus va intra în zodia ta, netezind cărările către iubire și scoțându-ți în cale persoane care arată un interes vădit pentru tine. Chiar dacă vor fi doar semințele unui noi relații, acestea vor înflori în a doua parte a anului, când combinațiile astrale îți vor fi favorabile.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce vor barbatii de la tine?
Incepe quiz
Ce vor barbatii de la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (91)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.