Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

3 semne zodiacale care se întorc la fosta iubire, în 2019

Lorena Teacă

2019 va fi un an al schimbărilor intense și drastice pentru mai multe semne zodiacale. 2019 va simboliza, în unele cazuri, revenirea la vechile obiceiuri pentru 3 din cele 12 zodii ale horoscopului.

Toate nativele vor trebui să se aștepte la schimbări cu impact major asupra vieții lor în 2019, dar 3 semne zodiacale se vor întoarce la vechile iubiri și vor acorda o ultimă șansă relației lor. În timp ce unele zodii vor face pasul cel mare, se vor căsători, altele se vor gândi să dea înapoi și să întoarcă la fosta iubire.

În ciuda faptului că aproape toate femeile nu-și mai pac atât de mult fostul iubit, femeile Rac, Capricorn și Pești se vor întoarce la ei cu brațele deschise!

Rac

Femeile Rac sunt familiste convinse, femei statornice, loiale și hotărâte în a crea un viitor împreună cu partenerul lor de viață. Racii sunt de o sensibilitate rară, dar se pare că uneori își doresc anumite schimbări în ceea ce ține de viața lor sentimentală. În momentul în care o femeie Rac se hotărăște să se întoarcă la un fost iubit este vizibil disconfortul din relația actuală. Racii nu ar renunța pentru nimic în lume la relația actuală, decât în momentul în care există altceva mai bun sau dacă relația nu mai funcționează sub nicio formă. Fostul iubit al femeii Rac va trebui să se comporte exemplar, altfel lucrurile nu vor ieși conform planului și ar putea exista posibilitatea unei izbucniri temperamentale din partea Racilor. Femeia Rac este dispusă să ierte și să uite în 2019!

Impacarea zodiilor in 2019

Capricorn

Capricornii sunt gata să lase deoparte aparențele serioase și dure și să-și deschidă inima, să arate lumii întregi sentimentele pe care le dețin. Femeile Capricorn se hotărăsc să revină la fosta iubire, deoarece simt același lucru și din partea ex-ilor. Capricornul renunță la absolut tot pentru a recâștiga fosta dragoste, dar doar în condițiile în care simte că relația ar merge mult mai bine decât înainte. 

Impacarea zodiilor în anul care urmează

Pești

Peștii iubesc schimbările, iar schimbările îi iubesc pe ei. Femeile Pești sunt foarte iertătoare din fire, iar acest lucru va fi foarte vizibil în anul ce urmează. În 2019, Peștii își vor ierta de toate păcatele foștii parteneri și vor lăsa tot trecutul deoparte, pentru a merge înainte la drum împreună cu fostul partener de viață. Ultimul semn al horoscopului este reprezentat de iubire, pace și armonie și întotdeauna este pregătit să ofere lucrurilor o a doua șansă, deoarece consideră că toate lucrurile se pot repara. Femeile Pești sunt conduse de către inimă, nu de minte. Drept dovadă, femeile Pești se vor întoarce în anul viitor la fosta lor iubire, pentru care mai au sentimente puternice. Peștii urăsc dramele, de aceea împăcarea va fi una ferită de ochii curioși ai lumii.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!