Horoscop
Înapoi la

3 zodii care încep luna iulie cu stângul

3 zodii care încep luna iulie cu stângul

Redactor Andreea Baluteanu

Ce se poate spune despre o lună care începe prost? Că, mai mult ca sigur, va continua așa și se va încheia încă și mai groaznic! Da, e o preconcepție, cu siguranță, dar nu și pentru cele trei zodii de mai jos. În ciuda tuturor eforturilor, ele vor deschide luna iulie pe picior greșit și vor merge din rău în mai rău pe tot parcursul ei.

Ne pare rău, dar a doua lună de vară nu e deloc un moment prielnic pentru cele trei semne de mai jos. Nu pot decât să aștepte să treacă și să se roage să depășească toate încercările sale!

Luna iulie, un coșmar pentru 3 zodii. Te numeri printre ele?

Strânge din dinți, ține-te bine pe picioare și amintește-ți că totul, mai ales răul, trece în cele din urmă. Iată la ce să te aștepți de la luna iulie dacă te numeri printre zodiile pe care le place cel mai puțin!

Berbec

Hmm… nu știm cu ce să începem. Marte, planeta ta dominantă, se va întoarce în zodia ta, dar reîntâlnirea nu e nici pe departe triumfală, ba dimpotrivă. Afară e cald, ceea ce ție nu îți place deloc, deși ești o zodie de foc, fenomenele meteo sunt mai imprevizibile chiar și decât personalitatea ta tumultuoasă, iar agresivitatea și duritatea ta cresc.

Ești mai războinică și mai arțăgoasă ca niciodată și de la acest fapt ți se vor trage majoritatea suferințelor îndurate în luna iulie. Încă din primele zile, ești prinsă pe picior greșit, deoarece crește riscul de a te certa cu iubitul tău. Se pare că ca izbucni un conflict de proporții cauzat de faptul că el se simte neglijat. Colac peste pupăză, ca să te răzbuni și pentru că îți dă ghes inima, te apuci să flirtezi cu oricine îți iese în cale. De aici și până la despărțire mai e doar un pas mititel.

Cu atâtea probleme pe plan sentimental, nu e de mirare că răbufnești la muncă. Șeful e și el în toane proaste (ferește-te dacă e Fecioară) și va avea grijă să pedepsească orice abatere din partea ta. Sperăm să nu rămâi și fără job!

Fecioară

Luna iulie nu îți priește deloc! Mercur, planeta ta dominantă, rămâne în Leu, dar asocierea e pur și simplu dezastruoasă. Ești mai interiorizată ca niciodată, nu ai chef de nimeni și de nimic și nu vrei decât să stai singură, cât mai departe de prieteni, de familie sau de colegi. Adevărul e că nu-ți place de nimeni acum!

Și mai rău e că, după un început prost de lună, mai vine și retrogradul lui Mercur în ultima săptămână a lui iulie. Sperăm să nu fii în concediu atunci, pentru că e o perioadă oribilă. Stai liniștită, nu face nicio schimbare (cum ar fi să îți dai demisia, ceea ce îți dorești din toată inima), nu te despărți de iubit și evită să iei vreo decizie drastică până nu ajungi într-un climat astrologic mai favorabil pentru tine. Riscul de a fugi în lume pentru că nu mai suporți compania oamenilor e atât de mare acum, încât aproape că ne gândim să îți facem noi rost de o vacanță în pustietate ca să te salvăm.

Vărsător

Deși pentru zodia ta luna iulie e cel mai puțin dificilă dintre cele trei semne chinuite, tot o vei resimți ca pe un coșmar, deoarece intervine după o perioadă strălucitoare. Cu Venus în Leu și Mercur tot acolo, relațiile tale vor fi, în teorie, bune, dar atunci când te simți atât de rău, nici nu mai contează.

Sănătatea va fi principala afectată în luna iulie. Saturn se mută din Rac în Leu, planeta ta dominantă trăgând după ea toate eforturile pe care le-ai făcut, toată disciplina. După ce ai ținut diete și ai mers la sală aproape cu religiozitate, acum renunți la tot, dai iama în frigiderul cu înghețată de 10 ori pe zi, îți iei adio de la mișcare și îți pierzi nopțile fie cu un cocktail la terasă, fie cu o sticlă de prosecco în fața unui maraton de seriale.

Rezultatul? Te așteaptă o lună de indigestii și toxiinfecții alimentare, de migrene și mahmureală, de excese care te fac de nesuportat pentru colegi și pentru familie. Măcar acum vei afla cine te iubește și te apreciază cu adevărat.

Pentru aceste 3 zodii, luna iulie e iadul pe pământ. Sperăm, de dragul lor, să se sfârșească mai repede și le ținem pumnii să treacă peste toate cu grație!

Surse foto: iStock, pexels

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.